Diğer Bakan Kasapoğlu: ‘Yatırımlar halkımız için’

Bakan Kasapoğlu: ‘Yatırımlar halkımız için’

20.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Bitlis’in önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Halkımızın her branşta spora erişimini kolaylaştırma adına yatırımlar gerçekleştireceğiz. Bunların protokolünü Ankara’da imzalayacağız” diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu: ‘Yatırımlar halkımız için’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bitlis ziyaretinde bölgede önemli spor yatırımları yapılacağını müjdeledi.
Önce İl Değerlendirme Toplantısı’na katılan ardından da Ulu Cami’de cuma namazı kılan Kasapoğlu daha sonra beraberindekilerle çarşı merkezinde esnafı ziyaret etti. Kentteki bir çay ocağında gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı, ardından 8 Ağustos Stadı’nda incelemelerde bulundu.
Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Bitlis’in gençlik ve spor alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Halkımızın kadınıyla erkeğiyle, genci ve yaşlısıyla her branşta spora erişimini kolaylaştırma adına yatırımlar gerçekleştireceğiz. Çok kısa sürede inşallah bunların protokolünü Ankara’da imzalayacağız. Sadece futbolda değil, basketbol, voleybol, tenis ve bununla birlikte yüzmedeki çalışmalarımız özellikle devam edecek.”
‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ülkede katılımcı rakamlarını daha yukarı taşıyacaklarını da sözlerine ekleyen Gençlik ve Spor Bakanı, “Stadımızı diğer bölgeye taşıyoruz. Ayrıca bin 500 kişilik salonumuzu, Bitlis’e kazandıracağız. Yine hem Bitlis’te hem de ilçelerimizde Butik Gençlik Merkezleri olmayan yer kalmayacak. Gençlerimiz orada hem kendilerini geliştirecek hem eğlenecek hem de sportif anlamda çalışmalar yapacak. Bununla birlikte Bitlis’in kış sporları noktasındaki zenginliğini biliyoruz. Özellikle bu güzel potansiyeli hem spor turizmi açısından hem de özellikle kayak sporu açısından çok ciddi şekilde projelerle zenginleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı