Futbol Balıkesirspor'un fikstür mutluluğu

Balıkesirspor'un fikstür mutluluğu

15.07.2014 - 17:10 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e bu sezon yükselen Balıkesirspor'dan çekilen fikstürle ilgili ilk açıklama geldi.

Balıkesirsporun fikstür mutluluğu

Balıkesirspor Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, 4 büyük takımla ligin ilk yarısında içeride oynamanın avantaj olduğunu kaydetti.
Süper Lig fikstür çekimi tamamlandı. Balıkesirspor, ligin ilk haftasında Balıkesir Atatürk Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile oynayacak. Çekilen fikstür sonucu Balıkesirspor ligin 3. haftasında sahasında Galatasaray, 5. haftasında sahasında Beşiktaş, 12. hafta sahasında Fenerbahçe ve 16. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Fikstür çekimini değerlendiren Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, "Sonuçta tüm takımlar ile karşılaşacağız. Ancak ilk maçımızı komşu Akhisar ile oynamak ayrı bir güzel olacak. 4 büyük takım ile ligin ilk yarısında içeride oynamak avantaj olur" dedi.
Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü İsmail Ertekin, çekilen fikstürden memnun olduğunu söyledi. Ertekin, "İlk hafta içeride oynamak avantajdır. Zoru da kolayı da oyuncularımız kendisi oluşturacaktır. Ligin ilk yarısında büyük takımları evimizde ağırlayacak olmamız iyi ancak kazanırsak bunu lehimize çeviririz. Bu tür maçları kazanırsak zaten çok iyi yerlerde oluruz" dedi.