06.05.2026 - 19:50 | Son Güncellenme:
Spor Servisi
Fenerbahçe'de Hakan Safi ve Barış Göktürk'ün ardından Aziz Yıldırım da olağanüstü seçimli genel kurul için adaylığını duyurmuştu. Açıklamasında diğer adaylara çağrıda bulunan Aziz Yıldırım'a ilk yanıt Barış Göktürk'ten geldi.
Göktürk'ten bir paylaşım geldi:
Değerli Dostlar,
Sayın Başkan Aziz Yıldırım'ın davetiyle, Fenerbahçe camiasında geçmişe ait tüm kırgınlıkları unutarak yeni ve temiz bir sayfa açıyoruz.
Ekibimle ve projelerimle beraber, Aziz Başkan'la birlikte, Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan kuvvetli yönetim kurulunu oluşturarak, Fenerbahçemizi Şampiyon yapmak için maddi ve manevi tüm gücümüzü ortaya koyacağız.
GEÇMİŞ KIRGINLIKLARIN UNUTULMASI ADINA BEN BU SÜRECE KEFİL OLARAK, HER KONGRE ÜYESİYLE, HER BASIN MENSUBUYLA ve HER PAYDAŞLA - ARADA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖREREK - FENERBAHÇEMİZİN BAŞARISI İÇİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIM.
Seçim ekibi ve ofisinde yeni yüzlerle, özellikle genç ve dinamik isimlerle, camiamızı yeniden tek vücut olarak bir bütün haline getireceğiz.
Tecrübe ve dinamizmin beraber olduğu bir 120.YIL destanını hep birlikte yazmak istiyoruz.
Bu kapsamda iletişim ekibimiz 11 Mayıs 2026 tarihinde göreve başlayarak tüm paydaşları bilgilendirecektir.
Selamlar. Sevgiler
Yaşasın Fenerbahçe ! 💛💙
Barış Göktürk
DESTEK MESAJI DUYURMUŞTU
Fenerbahçe Kulübü'nde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Barış Göktürk, adaylığını duyuran ve birleşme çağrısında bulunan Aziz Yıldırım'a destek vereceğini açıkladı.
Göktürk, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe adına yeni bir sayfa açıldığının altını çizdi.
Camianın birleşmesi gerektiğini vurgulayan Göktürk, "Fenerbahçe'mizin tek vücut olması ve Sayın Aziz Yıldırım’ın başkanlığında birleşerek tek liste olarak seçime gidilmesi camiamız açısından güçlü bir mesaj vermenin yanı sıra sportif başarı için önemli bir fırsat olacaktır. Benim için her şeyden önce Fenerbahçe’nin başarısı ve Fenerbahçelilerin mutluluğu gelir. Yaşasın Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı.
Sarı-lacivertli camianın istikbalinin kişisel hedeflerin önüne geçtiği yeni bir dönemin başladığının altını çizen Göktürk, şunları kaydetti:
"Sayın Aziz Yıldırım’a yaptığım çağrının olumlu yanıt bulmasından dolayı şahsım, Fenerbahçe camiası ve Türk sporu adına mutluyum. Sayın Hakan Safi’nin ve adaylığı söz konusu olan diğer kişilerin de sürece katkı sağlamalarını ve seçime tek vücut olarak birleşerek gidilmesini temenni ediyorum. Şahsen hiçbir beklentim olmadan bu sürece koşulsuz ve şartsız destek olacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım."