Beşiktaş Başkan Ali Ay: 'Harun Tekin'in menajeri Beşiktaş'la görüşmüş'

Başkan Ali Ay: 'Harun Tekin'in menajeri Beşiktaş'la görüşmüş'

24.07.2018 - 16:28 | Son Güncellenme:

Bursaspor Başkanı Ali Ay canlı yayında Harun Tekin transfer için önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Ay: Harun Tekinin menajeri Beşiktaşla görüşmüş

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Trtspor canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Harun'un menajeri Beşiktaş'la görüşmüş'

"Harun Tekin için bize gelen resmi teklif yok. Menajeri Beşiktaş ile görüşmüş. Teklif bekliyoruz. Gelirse değerlendireceğiz. Takas düşünmüyoruz. Harun Tekin için Galatasaray'la sözlü olarak Abdurrahim başkanla görüştük ama kiralama teklifinde bulundular. Teklifi beğenmedik, 'Biraz daha düşünelim' dediler. Harun'un da gitmesini istemiyoruz ama arkasında iyi kalecilerimiz var"

'Aziz Behic'e teklif yok'
Sol bek Aziz Behich'in durumuyla ilgili soruya yanıt veren Ali Ay, "Aziz Behic'e de bir teklif yok. Menajeri aracılığıyla bir kulüpten teklif geldi. Şu anda o da beklemede." şeklinde konuştu.
'Yasin'e teklif yaptık kabul etmedi, Göztepe'ye hayırlı olsun'
Galatasaray'dan ayrılan Yasin Öztekin'e imza attıramamalarıyla ilgili de konuşan Ali Ay, "Yasin Öztekin'in transferini hiçbir zaman bitirdiğimizi söylemedim. Kamuoyu bunu dillendirdi. Yasin'e teklifimizi yaptık ama Göztepe'ye imza attı. Göztepe'ye hayırlı ve uğurlu olsun. Biz gerekeni yaptık ama olmadı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile de görüştüm. Fiyatlarımız aşağı, yukarı aynıydı. Orayı kabul etti, yapacak bir şey yok." açıklamasını yaptı.

Yazarlar