Almanya Bundesliga Bayern Başkanı'ndan Boateng'e: Beyinsiz

Bayern Başkanı'ndan Boateng'e: Beyinsiz

05.05.2014 - 12:29 | Son Güncellenme:

Türk futbolcu Kerem Demirbay'a yaptığı hareketle kırmızı kart gören Boateng'e Bayen Münih Başkanı 'beyinsiz' dedi

Bayern Başkanından Boatenge: Beyinsiz

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Bundesliga'da şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan eden ve cumartesi günü Hamburg'u deplasmanda 4-1 mağlup eden Bayern Münih'te ortam başkanın sözleriyle gerildi. Bu karşılaşmada kırmızı kart görerek oyundan atılan Jerome Boateng'e Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ağır sözlerle yüklendi.

Boateng bu maçta, bitime dakikalar kala Türk futbolcu Kerem Demirbay'a yaptığı hareket nedeniyle direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Kerem'in yüzünü önce kafasıyla iten ardından eliyle vuran Boateng'in bu hareketine çok sinirlenen Rummenigge oyuncusuna 'Beyinsiz' dedi.

Bavyera ekibinin başkanı, "Böylesine disiplinsizce bir hareket Bayern Münih tarafından kabul edilemez. 4-1 öndesin ve maç artık bitmek üzere. Bu formayı giyiyorsan saygılı davranmak zorundasın. Eğer mesajı almıyorsan bunun bedelini cüzdanınla ödersin. Ağır bir para cezası vereceğiz" diye konuştu.

'Benim salaklığımdı'

Bayern Münihli futbolcu ise başkanın bu sözlerini adeta 'doğru söze ne hacet' dercesine kabul etti. Yaptığı hareketten dolayı özür dileyen Boateng, "Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Açıkçası benim salaklığımdı" ifadesini kullandı.