Dünyadan Futbol Bayern Münih, lideri alaşağı etti

Bayern Münih, lideri alaşağı etti

24.09.2014 - 11:43 | Son Güncellenme:

Bayern Münih beşinci haftada lider Paderborn'u 4-0 yenip liderlik koltuğuna oturdu. Paderborn tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bundesliga'da ilk yenilgisini aldı. Salı akşamı oynanan dört maçta 17 gol atıldı.

Bayern Münih, lideri alaşağı etti

Bundesliga'da beşinci hafta maçları salı ve çarşamba günü oynandı. Salı günü oynanan dört karşılaşmada tam 17 gol atılırken, maç başına ortalama dört golden fazla oldu. Sahasında üçüncü galibiyetini alan Bayern Münih, beşinci haftada liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

BAYERN'DEN DÖRT GOL BİRDEN

Ligin yeni takımı ve lideri Paderborn'u Salı akşamı ağırlayan Bayern Münih, maçı 4-0 kazandı. Sezonun en farklı galibiyetini alan Bayern Münih, liderlik koltuğuna da oturdu. Şampiyon Bayern Münih'in gollerini Götze (2), Müller ve Lewandowski attı. B. Münih galibiyet kadar, dört golden üçünün pasını veren Robben'in sakatlığının tam olarak geçmesine de sevindi. Bayern'in son anda kadrosuna kattığı İspanyol dünya yıldızı Alonso maçta tam 165 kez topla buluştu. Paderborn'da Süleyman Koç ikinci yarıda oyuna girdi.

ALTI GOL VAR FAKAT KAZANAN YOK

Gecenin en gollü karşılaşması Hoffenheim ile Freiburg arasında geçti. Güney derbisinde iki takım karşılıklı üçer gol attı. Maçta konuk Freiburg 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Freiburg'dan Darida 81. dakikada kırmızı kart görürdü. Hoffenheim beraberlik golünü 90. dakikada attı. Schalke, sakat ve cezalı futbolcuları nedeniyle kadro kurmakta zorlanmasına rağmen deplasmanda Bremen'i 3-0 yendi. Schalke'de Kaan Ayhan 90 dakika oynarken, Bremen'de Levent Ayçiçek 71. dakikada oyuna girdi. Mainz ile Frankfurt arasında oynanan karşılaşma karşılıklı atılan ikişer golle 2-2 berabere bitti. Mainz, maçta 2-0'lık galibiyeti koruyamadı. Yunus Mallı'nin ilk 45 dakika forma giydiği maçta evsahibi Frankfurt, 90. dakikada Seferoviç'in attığı golle bir puanı kurtardı.

Yazarlar