Beşiktaş Beckham değil Beşiktaş

Beckham değil Beşiktaş

11.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Tyler Boyd, David Beckham'ın ABD'de sahip olduğu Inter Miami kulübünün yerine Beşiktaş'ı tercih etti.

Beckham değil Beşiktaş

Transferin sessiz takımı Beşiktaş’ta kadroya katılan Tyler Boyd, herkesin merakını kazandı. ABD ile Gold Cup’ta final oynayan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Ankaragücü’nde oldukça başarılı olan Boyd, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından bekleniyor.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı’nın sistemine de uygun bir profile sahip ABD’li yıldızın transfer sürecinde yaşananlar da dikkat çekiyor. Dünya ünlü futbol yıldızı David Beckham’ın ABD’de sahibi olduğu Inter Miami kulübünün yapılandırma çalışmaları kapsamında 24 yaşındaki futbolcunun transferi amaçlandı.

Uzun süre yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Tyler Boyd’un en başından beri Beşiktaş konusunda ısrarcı olması ve Avrupa Ligi’nde mücadele etmek istemesinden dolayı ibre siyah-beyazlılarda kaldı. 

Hücumun her yerinde oynayabilen 1994 doğumlu oyuncu, sol kanat, sağ kanat ve merkez forvet olarak görev yapıyor. 

Boyd İstanbul’da 

Beşiktaş’ın, yaz dönemindeki ilk transferi olan Tyler Boyd dün İstanbul’a geldi, Altunizade Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. ABD’li oyuncu, daha sonra siyah-beyazlı yönetimle görüştü. Beşiktaş ile üç senelik mukavele imzalayan Boyd için, yönetim bonservisinin ilk peşinatını birkaç gün içerisinde Vitoria Guimaraes kulübünün hesabına yatıracak.