Skorer Bedava Bebe’yi istememişler!

Bedava Bebe’yi istememişler!

07.09.2010 - 00:34 | Son Güncellenme:

Evsizler barınağında yaşarken bir anda kendisini bonservisine 9 milyon euro ödenerek Manchester United’da bulan Bebe’nin, ücretsiz olarak önerildiği Hollanda futbolunun güçlü temsilcilerinden PSV Eindhoven tarafından reddedildiği ortaya çıktı.

Bedava Bebe’yi  istememişler

BBC’ye açıklamalarda bulunan Portekizli futbolcunun eski mejaneri Goncalo Reis, “Mayıs ayında PSV’ye bonservis bedelsiz teklif ettim. Onu tanımadıkları için kadrolarına almak istemediler” diye konuştu.
Bebe’nin ilk profesyonel kulübü Estrela de Amadora’nın o dönemdeki teknik direktörü Jorge Paxaio, İngiliz The Daily Mail gazetesinde yayımlanan röportajında “Geçen sezon çok büyük maddi sıkıntıdaydık. Avrupa’daki birçok kulübe ‘150 bin euroya onu alabilirsiniz’ mesajını yolladık. Fakat üst düzey futbol oynamadığı için kimse ona güvenemedi” sözleriyle Reis’in açıklamalarına destek verdi.
Estrela de Amadora’dan yaz başında 50 bin euro karşılığında transfer olduğu Vitoria Guimares’de sadece 5 hafta geçiren ve bu süre zarfında Portekiz takımının hiçbir resmi maçında forma giymeyen Bebe, oynadığı 7 hazırlık mücadelesinde 5 gol kaydederek Avrupa’nın büyük kulüplerinin dikkatini çekmişti. Hayatında ilk kez 1 saniye bile izlemediği bir oyuncuyu aldığını açıklayan Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, yardımcılarının olumlu raporlarına güvenerek Bebe için 9 milyon euro verilmesine yeşil ışık yakmıştı.

Yazarlar