Fenerbahçe Benfica Teknik Direktörü Vitoria: 'F.Bahçe zor bir rakip ancak...'

Benfica Teknik Direktörü Vitoria: 'F.Bahçe zor bir rakip ancak...'

02.08.2018 - 13:32 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşacak Benfica’da gözler zorlu maça çevrildi. Teknik direktör Rui Vitoria ile stoper Jardel, zor ve güçlü bir rakibin kendilerini beklediğini söyledi.

Benfica Teknik Direktörü Vitoria: F.Bahçe zor bir rakip ancak...

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçe geri sayıma geçerken, rakipte de bekleyiş sürüyor. Portekiz ekibinin teknik direktörü Rui Vitoria, yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçını beklediklerini söyledi.

Deneyimli teknik adam, sarı-lacivertlilere karşı zor bir maçın kendilerini beklediğini bildiğini ifade edip, “Salı günkü maça kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum. Fenerbahçe zor ve güçlü bir rakip. Ancak onlara karşı hazır ve istediğimiz durumda maça çıkacağız” diye konuştu.

Benfica’nın başarılı stoperlerinden Jardel de Fenerbahçe’ye saygı duyduklarını kaydedip, “Şimdi Fenerbahçe gibi zor ve güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Şu anda Fenerbahçe maçına odaklanmış durumdayız. Herkes bilir ki bu turnuvada hep güçlü takımlar olur. Bana göre hazır durumdayız ve elimizden gelenin en iyisiyle maça çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar