Futbol Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

18.03.2015 - 10:18 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Club Brugge maçı ile UEFA'da zorlu bir karşılaşmaya çıkıyor. Avrupa'da yoluna devam etmek isteyen siyah beyazlılar Club Brugge engelini aşmak zorunda. Peki Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

UEFA Avrupa Ligi'nde nefesler tutuldu artık maç saati bekleniyor. Beşiktaş Club Brugge maçı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Peki maç ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Club Brugge maçı için kaç bin bilet satıldı işte detaylar..

Haberin Devamı

Beşiktaş Club Brugge'ü elemek için mutlak galibiyet almak zorunda. Belçika temsilcisi her türlü beraberlik ihtimalinde Beşiktaş'ı eliyor. Beşiktaş gol yemeden alacağı galibiyetlerde bir üst tura çıkabilecek. Karşılaşma bir tek 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanırsa uzatmalara gidecek. Siyah-beyazlıları 1-0'lık sonuç bile bir üst tura çıkarmaya yetiyor.

Beşiktaş Club Brugge maçı 19 Mart akşamı saat 22:05'te oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergey Karasev yönetecek

Biletler tükendi

Beşiktaş-Club Brugge maçının biletleri tamamen tükendi.Siyah beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşma için dün satışa sunulan ekstra biletlerin tamamı da satıldı.

Dün satışa sunulan 4200 biletin de bitmesinden sonra Perşembe akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maç için toplam 69.076 bilet satılmış oldu.Eğer satılan bilet sayısı kadar taraftar maça gelirse UEFA Avrupa Ligi’nin seyirci rekoru da kırılmış olunacak. UEFA tarafından tescilli seyirci rekoru ise 23 Şubat 2012’de oynanan Manchester United - Ajax maçında 67.328 kişi olarak belirlenmişti.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge ile 19 Mart Perşembe günü yapacağı 3. tur rövanş maçının biletleri tükendi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Club Brugge maçının biletlerinin tamamen satıldığı belirtilerek, "Siyah-beyazlılarımıza destek olmak için Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini dolduracak büyük Beşiktaş taraftarına teşekkür ederiz" denildi.

Öte yandan, Passolig'den yapılan duyuruda ise Beşiktaş-Club Brugge müsabakasını, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 67 bini aşkın izleyicinin seyretmesinin beklendiği aktarılarak, UEFA Avrupa Ligi'ndeki seyirci rekorunun, 2012'de 67 bin 328 kişinin izlediği Manchester United-Ajax maçında kırıldığı ve siyah-beyazlı ekibin karşılaşmasının yeni bir rekor olabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Kayseri Erciyesspor maçı öncesi sakatlanan Serdar'ın sağ alt arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edildi. Beşiktaş'a Club Brugge ve Fenerbahçe maçları öncesi Serdar Kurtuluş'tan kötü haber geldi. Deneyimli futbolcu, takımının Club Brugge ile 19 Mart Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında forma giyemeyecek. Serdar Kurtuluş'un 22 Mart Pazar günü Fenerbahçe ile yapılacak derbi maça da yetişmesinin zor olduğu belirtildi

Haberin Devamı

Maç öncesi hazırlıklar

Beşiktaş, Belçika ekibi Club Brugge ile 19 Mart Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic'in yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, kondisyon ve taktik çalışmaları yapıp, çift kale maç oynadıkları kaydedildi. Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Atiba Hutchinson, Jose Sosa, İsmail Köybaşı ve Alexander Milosevic'in idmanda yer almadıkları, Daniel Opare'nin ise takımla birlikte çalıştığı aktarıldı. Öte yandan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bazı yönetim kurulu üyelerinin çalışmanın bir bölümünü izledikleri belirtildi. Beşiktaş, yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştireceği antrenmanla Club Brugge müsabakasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberin Devamı

Club Brugge Avrupa'da maç kaybetmedi

Belçika ekibi, bu sezon Avrupa kupalarında oynadığı 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Club Brugge, UEFA Avrupa Ligi'nde 26 gol atıp, sadece 5 gol yedi. Son 5 resmi maçını da kazanan Club Brugge, Belçika Ligi'nde normal sezonu lider tamamladı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında yarın karşılaşacağı Belçika'nın Club Brugge takımı, bu sezon Avrupa kupalarında maç kaybetmedi. UEFA Avrupa Ligi mücadelesine 3. ön eleme turunda başlayan Belçika temsilcisi, şu ana dek yaptığı 13 maçta 10 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

3. ön eleme turunda Danimarka'nın Brondby ekibini 3-0 ve 2-0'lık galibiyetlerle eleyen Club Brugge, play-off'ta ise İsviçre'nin Grasshoppers ekibine 2-1 ve 1-0 üstünlük sağlayarak adını gruplara yazdırdı. Belçika ekibi, grup maçlarında ise 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak 12 puan topladı ve 2. tura yükseldi. Mavi-siyahlı ekip, 2. turda Danimarka'nın Aalborg ekibini iki maçta da mağlup etmeyi başardı. İlk maçta deplasmanda rakibine 3-1 üstünlük sağlayan Club Brugge, sahasındaki karşılaşmayı da 3-0 kazanarak son 16 turunda yer aldı.

Belçika temsilcisi, son 16 turu ilk maçında da evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Sadece 5 gol yedi

Club Brugge Avrupa kupalarında oynadığı 13 maçta kalesinde sadece 5 gol gördü. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon bir maçta birden fazla gol yemeyen Belçika ekibi, gollerin 3'ünü evinde, 2'sini ise deplasmanlarda yedi. Kalesinde gol gördüğü 5 maçın 4'ünü kazanan Club Brugge, sadece birinde berabere kaldı.