Beşiktaş "Beşiktaş duruşuyla kazanmamız lazım"

"Beşiktaş duruşuyla kazanmamız lazım"

28.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş U19 Takımı Antrenörü Yasin Sülün, haksız verilen penaltıdan gol atmak istemedikleri için topu kaleciye teslim ettiklerini açıkladı.

Beşiktaş duruşuyla kazanmamız lazım

Beşiktaş U19 Takımı’nın oyuncusu Eslem Öztürk önceki gün Kayseri Erciyesspor’u 3-2 yendikleri maçın 72. dakikasında hakemin hatalı kararıyla kazandıkları penaltıda topu rakip kalecinin kucağına yuvarlamıştı. Siyah-beyazlılar fair-play örneği bu davranış nedeniyle alkışlanırken, Antrenör Yasin Sülün, haksız verilen penaltıdan gol atmak istemedikleri için topu kaleciye teslim ettiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

BJK TV’ye konuşan Sülün, “Rakiplerimizi Beşiktaş duruşuyla yenmemiz lazım. Hakem yanlış karar verdi. Biz hakkımızla kazanmak istiyoruz. Hileyle, hurdayla, ezerek, küçümseyerek 3 puan almak istemiyoruz. İnanmadığım bir penaltıyı attırmadım” dedi. Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörü Emrah Bayraktar ise “Fulya tesislerimizin duvarında, ‘şerefinle oyna, hakkınla kazan’ yazıyor. Antrenörümüz Yasin Sülün’ü ve oyuncularımızı kulübümüze yakışır bir tavır sergiledikleri için kutlarım” diye konuştu.

Yazarlar