Fenerbahçe Beşiktaş, Fenerbahçe'ye meydan okudu!

Beşiktaş, Fenerbahçe'ye meydan okudu!

28.03.2020 - 19:22 | Son Güncellenme:

Corona virüsü salgını nedeniyle ligler bir bir ertelenirken kulüpler sosyal medyada daha çok etkin olmaya başladı. Spor kulüpleri arasında başlayan yeni meydan okumaya Beşiktaş ile Fenerbahçe de katıldı. İki kulüp efsane oyuncularını seçerek Twitter hesaplarından paylaştı. Öte yandan Galatasaray, İnter'e cevap verdi

Beşiktaş, Fenerbahçeye meydan okudu

Spor dünyasında yardım kampanyaları, bağışlar, karşılıklı meydan okumalar yapılıyor. Spor kulüpleri arasında başlayan akıma Fenerbahçe ve Beşiktaş da katıldı.

Haberin Devamı

Son olarak Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye bir meydan okuma geldi. Kulüpler arasında başlayan 'Efsane oyuncuları seçme' akımına iki ezeli rakip de katıldı.

Beşiktaş, İspanyol ekibi Real Betis'in meydan okumasını kabul ederek 4 efsane ismini seçti. Siyah-beyazlı kulüp Twitter hesabından Süleyman Seba, Les Ferdinand, Sergen Yalçın ve Atiba Hutchinson'ı efsanesi olarak belirlerken, Fenerbahçe'ye de meyda okudu.

Sarı-lacivertli takım da ezeli rakibinin bu meydan okumasını kabul etti ve efsanelerini seçti. Fenerbahçe'nin seçtiği efsaneler ise Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu, Alex De Souza ve Toni Schumacher oldu. Öte yandan Fenerbahçe, Barcelona, Bayern Münih, Fiorentina ve Sheffield United'a meydan okudu.

Haberin Devamı

Galatasaray, İnter cevap verdi
Sarı-lacivertli ekibi cevaplayan Barcelona, Leo Messi, Johan Cruyff, Andres Iniesta ve Pep Guardiola'nın isimlerini verirken, Galatasaray, İnter Milan'ın çağrısına, Metin Oktay, Bülent Korkmaz, Georghe Hagi ve Wesley Sneijder'in adını vererek katıldı.

Twitter'da gittikçe büyüyen meydan okumalara Türkiye'den Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yanı sıra, Uruguay'dan Peñarol, Arjantin'den Estudiantes ve Racing Club, İngiltere'den Tottenham, İtalya'dan Napoli, Roma, İnter Milan, Fransa'dan Lille, Meksika'dan Pumas, Kolombiya'dan Deportivo Cali, İspanya'dan Barcelona ve Real Betis, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund gibi takımlar da katıldı.

Beşiktaş, Fenerbahçeye meydan okudu

Yazarlar