Beşiktaş Beşiktaş Niang ile sözleşme imzaladı

Beşiktaş Niang ile sözleşme imzaladı

31.01.2013 - 12:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Al Sadd'den Mamadou Niang'ı renklerine kattı. Siyah Beyazlı ekip Niang'ı satın alma opsiyonuyla 6 aylığına kiraladı. Golcü oyuncu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Beşiktaş Niang ile sözleşme imzaladı

Beşiktaş, Al Sadd'den Mamadou Niang ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Niang ile sözleşme imzaladık, hayırlı olsun" dedi. Golcü futbolcu bugün saat 17:00 sularında İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Niang'ı satın alma opsiyonuyla 6 aylığına kiraladı.

Açıklama Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan geldi. Başkan Orman, Niang'la sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Tecrübeli oyuncu satın alma opsiyonuyla beraber 6 aylığına kiralandı.

İşte Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı bildiri;

Beşiktaş Kulübü, Al-Sadd'de forma giyen Senegalli futbolcu Mamadou Niang'ı sezon sonuna kadar kiraladıklarını borsaya bildirdi.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle;

"Futbolcu Mamadou Hamidou Niang'ın 2012-2013 sezonu sonuna kadar bedelsiz kiralanması konusunda kulübü Al-Sadd ile anlaşmaya varılmıştır."
33 yaşındaki Mamadou Niang, 55 kez Senegal Milli Takımı forması giydi. Beşiktaş, Gökhan Süzen ve Dentinho'nun ardından Mamadou Niang'la 3. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Haberin Devamı

Mamadou Niang, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe forması giymiş, 2011-2012 sezonu başında da Katar Ligi ekiplerinden Al-Sadd'a transfer olmuştu. Niang'ın Al-Sadd takımı ile olan mukavelesi 30 Haziran 2014 tarihinde sona eriyordu.