Futbol Beşiktaş Son Dakika Transfer Haberleri

Beşiktaş Son Dakika Transfer Haberleri

05.01.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmesi Milosevic gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma imzalandı. Beşiktaş transferde ihtiyacı olan bölgelere takviyeler yapmaya başladı. İşte gündeme damga vuran Beşiktaş haberleri ve Beşiktaş'ın transfer listesi

Beşiktaş Son Dakika Transfer Haberleri

Beşiktaş 2014'ün son günlerinde transfer listesine aldığı Milosevic ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş transfer haberlerinde bir anda ismi flaş şekilde duyulan Milosevic'te mutlu sona ulaşıldı. Beşiktaş'ın transfer listesinde başka hangi oyuncular bulunuyor. Beşiktaş'ın tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini sürekli güncellenen haberimizden takip edebilirsiniz.

Beşiktaş'ın yeni transferi Milosevic
Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Milosevic 13 Ocak'ta İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Alexander Milosevic'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta Milosevic'i İstanbul'a getirmiş ve sağlık kontrolünden geçirmişti. Kontrollerinde olumsuz bir duruma rastlanmayan 23 yaşındaki oyuncu ve kulübü AIK Stockholm ile anlaşmaya varan yönetim, transferi resmi olarak da tamamladı.

Haberin Devamı

TÜM BEŞİKTAŞ HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

İsveçli defans oyuncusu ile 4 yıllık mukavele imzalayan Beşiktaş, AIK Stockholm takımına 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Milosevic'in 13 Ocak'ta İstanbul'a gelecek. Genç oyuncu Beşiktaş'ın 15 Ocak'taki başlayacak ve Antalya'da gerçekleşecek devre arası hazırlık kampı kadrosunda da yer alacak.

Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Milosevic, 3 gol - 2 asistle oynadı. Sırp asıllı Alexander Milosevic, 2 kez de İsveç Milli Takım forması giydi.

1.91 metre boyundaki genç futbolcu, 2 sezon önce, İsveç Ligi’ne yeni katılan en iyi oyuncu ünvanını almıştı.



Kartal'da mutlu son
Siyah-beyazlı kulüp sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Veli Kavlak, Ersan Gülüm ve Cenk Gönen’le anlaşma sağladı. Veli 4 senelik, Ersan ve Cenk 3’er yıllık imza atacak. Atiba ve Mustafa Pektemek ile ise görüşmeler sürüyor.

Beşiktaş Yönetimi, iç transferde sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Veli Kavlak, Ersan Gülüm ve Cenk Gönen’le prensipte anlaşma sağladı. Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek’le görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlı yönetim, Veli ile 4, Ersan ve Cenk ile 3’er yıllık mukavele imzalayacak.

Ezeli rakip Fenerbahçe’nin yanı sıra İngiltere Premier Lig ekibi Everton’dan cazip teklifler gelmesine rağmen Beşiktaş’a olan bağlılığı ve arkadaşlık ortamı nedeniyle takımda kalmak isteyen Veli’ye ilk yıl 1 milyon 400 bin euro ödenecek. Başarılı futbolcunun ücreti her yıl 100 bin euro artırılacak. Veli’ye maç başı olarak da 10 bin euro verilecek.

Siyah-beyazlı kulüp, Ersan Gülüm’e her sene 100 bin euro artacak şekilde 1 milyon 200 bin euro, Cenk Gönen’e ise yine her yıl 100 bin euro artacak biçimde yıllık 1 milyon euro civarında para ödeyecek. Veli gibi Cenk ve Ersan da maç başı olarak 10 bin euro alacak. Beşiktaş Yönetimi’nin, Atiba ve Mustafa ile de kısa süre içinde anlaşma sağlaması bekleniyor.

Bu arada Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği AIK Stockholm’de forma giyen Milosevic’in transferi de önümüzdeki hafta içinde açıklanacak.

Cech'in yeni takımı belli oldu!
Bir dönem Beşiktaş ile de adı anılan Chelsea'li kaleci Petr Cech Middlesbrough'ya transfer oluyor.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, takımının FA Cup'ta Watford'u 3-0 yendiği maçın ardından konuştu.

Petr Cech'i Türkiye göndermeleri gibi bir düşünceleri olmadığını belirten Portekizli teknik adam "Cech'i Middlesbrough'ya kiralık göndereceğiz. Oraya göndermemin başlıca sebebi, Real Madrid'de yardımcım olan Aitor Karanka'nın o takımı çalıştırıyor olması... Futbol oynatma biçimlerimiz birbirine benziyor. Genç oyuncularımızı da oraya gönderiyoruz çünkü bizle çalıştıktan sonra oraya adapte olmaları zor olmuyor. Buraya geldiklerinde yeniden alışma dönemi geçirmiyorlar" dedi.

Sivok Ocak'ta yolcu!
Beşiktaş'ın kaptanlarında Sivok, ara transfer döneminde büyük olasılıkla gönderilecek.

Beşiktaş'ın kaptanlarından Tomas Sivok devre arasında çok büyük olasılıkla takımdan ayrılacak.

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasından uzak olan Çek stoper, devre arasında alacaklarına karşılık bonservisiyle gönderilecek.

31 yaşındaki oyuncuya İsviçre ve Yunanistan'dan teklifler olduğu biliniyor.

Beşiktaş Salah'ı istiyor! Mourinho ne diyecek?
İngiliz basınında yer alan habere göre Beşiktaş, bonservisi Chelsea'de bulunan Muhammed Salah'ı kiralamayı planlıyor. Mourinho'nun bu transfere izin verip vermeyeceği ise merak konusu...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, İngiltere Premier League temsilcisi Chelsea'nin Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Salah'ı transfer listesine ekledi.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Independent'te yer alan habere göre; siyah beyazlı kulüp, ara transfer döneminde Chelsea ile transfer görüşmeleri için masaya oturacak ve gündemdeki isim 22 yaşındaki orta saha oyuncu Muhammed Salah...

Yetenekli orta saha oyuncusunu ilk etapta ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefleyen siyah beyazlı ekip, stat inşaatının bitmesinin ardından 22 yaşındaki oyuncuyu bonservisi ile birlikte satın almanın hesaplarını yapıyor.

FİKRET ORMAN: "OCAK'TA GÖRÜŞECEĞİZ"
Söz konusu haberde Fikret Orman'ın açıklamalarına da yer verilirken, Orman'ın "Chelsea CEO'su Ron Gourlay, bizim iyi bir arkadaşımız. Chelsea ile çok iyi ilişkilerimiz var ve Ocak ayında kendileri ile bir iş yapacağız" dediği belirtildi.

Petr Cech ile ilgilenmediklerini söyleyen Fikret Orman, "Chelsea forması giyen bir çok oyuncu ile ilgileniyoruz ancak Petr Cech bunlardan birisi değil. Sezonun ikinci yarısı için kiralık opsiyonunu değerlendirebileceğimiz oyuncular üzerine düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Transfer hamlerinin önüne geçen detayın stat yapımı olduğuna da dikkat çeken Fikret Orman, "Stat yaptırırken aynı zamanda transfer için oyunculara yatırım yapmak ekonomik açıdan bir hayli zor. Zaten stat gelirimiz yok" şeklinde konuştu.

Ayrıca aynı haberde, Beşiktaş'ın Muhammed Salah'ın yanı sıra bir diğer Chelseali oyuncu 19 yaşındaki yıldız adayı Nathan Ake'yi de gündemine aldığı belirtildi.

"Bize Sosa'yı getir Veron"
Estudiantes taraftarı, Başkan Veron'a "Sosa'yı transfer et" baskısı yapıyor. Jose Sosa ise "Bir gün Estudiantes'e döneceğim" dedi.

Estudiantes taraftarı, Beşiktaş'ın yıldızı Sosa'yı geri getirmek için harekete geçti.

Akhisar maçında müthiş bir frikik golü atan Arjantinli maestro, örnek aldığı Juan Sebastian Veron'dan transfer teklifi almak üzere. Efsane gibi çoraplarını yarıda bırakan Sosa için Arjantinli taraftarlar, Kulüp Başkanı Veron'a baskı yapıyor.

Taraftarlar "Sosa'ya buraya getirin. Veron sen bu işi yaparsın" diyerek Arjantinli efsaneye mesaj gönderiyor. Beşiktaş'ın yıldızı ise Arjantin kulübünün resmi sitesine yaptığı açıklamada "Bir gün mutlaka geri döneceğim. Estudiantes benim evim. Futbolu orada bırakmak istiyorum. Ama şu an hedeflerim farklı" diyerek taraftarı üzdü.