Futbol Beşiktaş transfer haberleri! 24 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri! 24 Temmuz transfer haberleri

24.07.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş'ta forvet ve stoper arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Negredo transferi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş İspanyol oyuncuya bir an önce imzayı attırmak istiyor. Öte yandan Marcelo'nun gidişi ile stoper transferi yapmaya sıcak bakan Beşiktaş Miranda ve Jeison Murillo ile yakından ilgileniyor. İşte 24 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri 24 Temmuz transfer haberleri

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta forvet için en büyük aday Negredo olarak gözüküyor. 31 yaşındaki ispanyol golcünün bonservisi Valencia kulübünde bulunuyor. UEFA finansal fair play kampsamında oyuncunun yıllık ücretini ödemek istemeyen Valencia'nın Negredo'yu kiralmaya sıcak baktığı yer alıyor. Öte yandan stoper mevkisine Marcelo'nun ardından yeni bir isim katmakla yükümlü olan Beşiktaş, Inter'li Miranda ve Murillo ile ilgileniyor

Haberin Devamı

Beşiktaş yeni stoperini buldu: Jeison Murillo

Siyah-beyazlı kulübün Medel ve Miranda’nın ardından İtalyan ekibi ile Jeison Murillo için de masaya oturduğu öğrenildi. Yönetimin ilk tercihi Manchester City forması giyen Fransız oyuncu Mangala olmasına rağmen bu transferdeki sıkıntılar nedeniyle alternatiflerin hazır tutulduğu bildirildi.

Transfer çalışmalarını bir an önce sonuçlandırmak için yoğun bir çalışma yürüten Beşiktaş Yönetimi, stoper adaylarını biraz daha artırdı. Bir süredir Inter’de oynayan Medel ve Miranda gibi isimleri yakından takip eden siyah-beyazlılar, yine Inter forması giyen bir başka isim Jeison Murillo’yu gündemine aldı.

Kolombiyalı stoper için Inter ile görüşme halinde olan Beşiktaş Yönetimi, İtalyanlar’ın nabzını yoklarken diğer adaylarla da bağlantıyı kesmiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 24 Temmuz transfer haberleri

Mangala, Miranda ve Medel gibi isimleri için de gelecek cevapları bekleyen siyah-beyazlı kulübün ilk hedefinin ise hala Mangala olduğu vurgulandı. Geçtiğimiz günlerde Fransız stoperi ikna eden fakat Manchester City ile kiralama konusunda fikir ayrılığına düşen yönetim, bu nedenle Inter’in stoperlerine göz dikmişti.

Miranda, Murillo ve Medel için pazarlık masasına oturan siyah-beyazlı kulübün, Avrupa’daki takımların ağustos ayında kadrolarına son şeklini vermesi nedeniyle ay başında gerekli takviyeler için imzaları atması bekleniyor.

Onay çıktı

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş’in listede adı geçen stoperlerin hemen hemen hepsine teknik anlamda onay verdiği ve kulübün bütçesine uygun olanının transfer edilebileceğini söylediği bildirildi.

Geçen sezon 34 maç oynadı!

Granada’dan Inter’e 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Jeison Murillo, geçen sezon Serie A’da 27 maçta forma giydi. Avrupa’da 5, kupada 2 maçta oynadı, toplamda 34 kez sahaya çıktı.

Beşiktaş'ın Vida ısrarı sürüyor

Kartal, Hırvat stoper için yeniden harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, Marcelo’nun boşluğunu tecrübeli savunmacıyla doldurmakta kararlı...

Beşiktaş transfer haberleri 24 Temmuz transfer haberleri

Yeni sezon öncesinde Marcelo Guedes’i 7.5 milyon Euro (30 milyon TL) karşılığında Fransa Lig 1 ekibi Lyon’a satan Kara Kartal, Brezilyalı futbolcunun yerini doldurmak için temaslarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda önceliği forvet takviyesine veren Beşiktaş, buna rağmen stoperde de hız kesmiyor. Siyah-Beyazlılar’ın, bu doğrultuda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’in savunmacısı Domagoj Vida için ısrarına devam ettiği bildirildi. 28 yaşındaki savunmacı için yönetimin, gelecek hafta Kiev’le resmi görüşmelerde bulunması bekleniyor.

Geçit vermiyor!

Geçen sezon Dinamo Kiev formasıyla 39 maça çıkan Vida, takımına 4 gollük katkı sağlamıştı. Son 6 sezondur Kiev’de görev yapan tecrübeli futbolcu, Hırvatistan futbolunun son dönemdeki en önemli isimleri arasında yer alıyor. Hava toplarındaki başarısıyla bilinen Vida, ikili mücadelelerde de geçit vermeyen oyun tarzıyla dikkat çekiyor. (Fanatik)

Beşiktaş Negredo'yu bitirdi!

Başkan Fikret Orman’ın Negredo ile el sıkıştığı belirtildi. 31 yaşındaki yıldız, Valencia’dan kiralanacak. Transferin bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Uzun bir süredir forvet arayışını sürdüren Beşiktaş mutlu sona ulaştı... Siyah-beyazlı takım, Valencia'nın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo ile prensip anlaşması sağladı. Transferi başkan Fikret Orman ile transferden sorumlu asbaşkan Umut Güner'in bitirdiği kaydedildi. Fikret Orman ile Güner'in Negredo ve menajeri ile yapılan görüşmede aradaki son pürüzleri de çözdükleri ve transferin imzalara kaldığı kaydedildi.

Beşiktaş transfer haberleri 24 Temmuz transfer haberleri

SATIN ALMA HAKKI DA OLACAK

Transfer kiralık olarak gerçekleşecek. Sözleşmede satın alma opsiyonunun da yer alacağı ifade edildi. Resmi açıklamanın bu hafta KAP'a yapılması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Negredo'nun transferine onay verdiği öğrenildi. 31 yaşındaki Negredo, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Middlesbrough forması ile Premier Lig'de 36 maçta 9 gol atıp, 4 asist gerçekleştirmişti.

DEVLERİN GÖZDESİYDİ

20 Ağustos 1985'te İspanya'nın Madrid kentinde doğan Alvaro Negredo, kariyerine İspanya'nın köklü kulüplerinden Rayo Vallecano'nun altyapısında başladı. İlk yükselişini Almeria'da gerçekleştirilen futbolcu, 2009'da 15 milyon euro'ya Sevilla'ya transfer oldu. Gittiği her takımda golleriyle adından söz ettiren Negredo, 2013'te bu kez 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City'nin yolunu tuttu. İki yıl da burada oynadıktan sonra 2015'te 28 milyon euro'ya Valencia tarafından satın alındı. Geçen sezon Middlesbrough'da kiralıktı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM SOL AYAK

1,86 boyundaki Alvaro Negredo, harika bir sol ayağa sahip. Topa her pozisyonda vurma özelliğine sahip İspanyol forvet, sert şutlarının yanı sıra enfes aşırtma (Fotomaç)

Orkan da tamam.

Gaziantepspor’un 21 yaşındaki kanat oyuncusunun sağlık kontrolünün ardından İspanya’daki kampa katılacağı belirtildi.

Beşiktaş, Gaziantepspor'un genç yıldızı Orkan Çınar'ı da renklerine bağlamak üzere... Uzun süredir gündemde olan Çınar'ın İstanbul'da siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede, anlaşma sağlandığı bildirildi. 21 yaşındaki oyuncunun, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, İspanya kampına katılacağı belirtiliyor. Orkan, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor ile 15 maça çıkarken, 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Beşiktaş'ın Orkan'a karşılık Gaziantepspor'a 1 milyon euro civarında bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Beşiktaş transfer haberleri 24 Temmuz transfer haberleri

LENS İÇİN FİYAT SORULDU

Yönetimin, Jeremain Lens için de Sunderland ile yeniden görüşüp, hem kiralık hem de bonservis konusunda şartları sorduğu bildirildi. İngiliz ekibinden gelecek yanıta göre Hollandalı oyuncu için harekete geçilecek. Alternatif isimler içinse girişimler devam ediyor. Stoper konusunda ise fiyatların düşmesi bekleniyor. İnter'li Miranda'nın ismi öne çıkarken, Manchester City'li Mangala içinse kulübünden haber bekleniyor. (Fotomaç)

Son gözde Miranda

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Mangala’dan haber beklerken gündemine Inter’in Brezilyalı yıldızı Miranda’yı da aldı. Kartal, bonservis ücreti ödemeyecek

Beşiktaş transfer haberleri 24 Temmuz transfer haberleri

Marcelo'nun Lyon'a transfer olmasının ardından Portekizli yıldız Pepe'nin yanına iyi bir stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ta yeni bir isim gündeme geldi... Manchester City'li Mangala için teklif yapan Kartal, Inter'in 32 yaşındaki Brezilyalı stoperi Miranda'yı listesine ekledi.

MALİYETSİZ TRANSFER!

Takımdan ayrılmak isteyen Miranda alacaklarına karşılık Inter'den bonservisini isteyecek. Beşiktaş bu transfer için bonservis bedeli ödemeyecek.. (Takvim)