Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri | Cenk Tosun için Başkan Ahmet Nur Çebi devrede

Beşiktaş transfer haberleri | Cenk Tosun için Başkan Ahmet Nur Çebi devrede

08.01.2020 - 08:49 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen milli oyuncu Cenk Tosun'un transferi için girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yapılan bütçe itirazından çıkacak sonucun ardından Everton’ın Türk yıldızını bizzat ikna etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Transfer listesinin başına forveti koyan Beşiktaş, İtalya'da Pedro ve Zaza gibi isimler için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak siyah-beyazlıların gönlünde yatan isim Cenk Tosun. Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftalarda kendisine yaptığı teklife olumsuz yanıt veren Cenk Tosun için bu kez devreye Başkan Ahmet Nur Çebi girecek ve oyuncuyu ikna etmeye çalışacak.

Çebi, TFF'ye yapılan bütçe itirazının sonuçlanmasının ardından Cenk'le bizzat görüşecek. Everton'da forma şansı bulamayan ve EURO 2020 öncesi oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen golcü futbolcunun ilk hedefi İngiltere'de kalmak. Crystal Palace ile görüşen Cenk'e Newcastle ve Aston Villa da talip. Beşiktaş ise eski forvetini bedelsiz olarak kiralamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri | Cenk Tosun için Başkan Ahmet Nur Çebi devrede