Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

16.01.2013 - 10:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Hugo Almeida'dan çelişkili açıklama

TRANSFER YAPILACAK MI?

Hugo Almeida'dan çelişkili açıklama

Beşiktaş'ta ligin ilk devresinde oynadığı futbolla adından söz ettiren ve Avrupa'dan bir çok kulübün talip olduğu Hugo Almeida, transfer söylentileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İtalyan basınına konuşan Portekizli yıldız, Palermo'nun iyi bir takım olduğunu; fakat ligde iyi durumda olmadıklarını belirterek, "Palermo iyi bir takım; fakat bu sezon iyi bir yerde değiller. Beşiktaş ise ligde ikinci sırada. Neden takımımı değiştireyim? Beşiktaş'ta mutluyum ama... Neler olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullanarak çelişkili açıklamalarda bulundu.

Yaz ayında yine Serie A ekiplerinden Siena'nın kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan Almeida, "Bu doğru, ama gitmedim" diye konuştu.

Adı şu sıralar İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ve Palermo ile anılan 28 yaşındaki yıldızın Beşiktaş ile 2014'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca Almeida'nın sözleşmesinde '10 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi mevcut.

Geçtiğimiz günlerde transfer teklifleri hakkında açıklamalar yapan Fikret Orman, Kartal’ın yıldızlarına çok sayıda ülkeden talipler olduğunu dile getirerek; “En son Fernandes'e gelen 18 milyon Euro’luk teklifi reddettik. Ne Fernandes’i ne de Almeida’yı satmak gibi bir düşüncemiz yok” diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

TRANSFER YAPILACAK MI?

Beşiktaş, Fik­ret Or­ma­n’­ın di­rek­si­yo­na geç­me­si ile ya­şa­dı­ğı ma­li kri­zi ya­vaş ya­vaş at­la­tı­yor. Fe­da po­li­ti­ka­sı ge­re­ği büt­çe­de ke­mer sık­ma­ya gi­den, ta­sar­ruf ted­bir­le­ri alan har­ca­ma­la­rı mi­ni­mum­da tu­tan si­yah-be­yaz­lı­lar tüm bun­la­rı ya­par­ken spor­tif ba­şa­rı­yı da he­def­le­miş­ti. Ge­çen sü­re­de geç­mi­şe ait borç­la­rı azal­tan, bir­çok ala­cak dos­ya­sı­nı ka­pa­tan Or­man yö­ne­ti­mi­ne, özel­lik­le fut­bol ta­kı­mı sa­ha içi so­nuç­la­rıyla olumlu ce­vap ver­di ve fe­da se­zo­nu ilk bö­lü­mün­de pek çok açıdan ba­şa­rı­lı ol­du.

GÖKHAN GELDİ AMA…

Ancak Sü­per Li­g’­in fi­nal pe­ri­yo­du­nun baş­la­ma­sı­na sa­yı­lı gün­ler ka­la Be­şik­taş­lı­lar ta­kım­la­rı­nın da­ha da güç­len­di­ril­me­si­ni bek­li­yor. Bu çer­çe­ve­de Gök­han Sü­ze­n’­in kad­ro­ya ka­tıl­ma­sı­na rağ­men Ne­ne­’de is­te­di­ği­ni bulamayan si­yah-be­yaz­lı­lar bir gol­cü bek­li­yor. Fut­bol ko­mi­te­si de bu­nun için uğ­ra­şı­yor an­cak mad­di ger­çek­ler yö­ne­ti­min eli­ni ko­lu­nu bağ­lı­yor.

Geçen sü­re­de önem­li oyun­cu­la­ra ta­lip olan Be­şik­taş, bu trans­fer­le­ri ‘e­ko­no­mi­k’ ter­cih­ler ne­de­niy­le bi­ti­re­mi­yor. Gün­dem­de Uta­ka, Bri­and, Ni­ang ve Djeb­bo­ur gi­bi önem­li hü­cum oyun­cu­ları var. İz­le­me ko­mi­te­si­nin be­lir­le­di­ği isim­ler üze­rin­de de ça­lı­şan ve maç CD’­le­ri iz­le­yen Sa­met Ay­ba­ba mad­di şart­la­rı da göz önün­de tu­tu­yor. Fut­bol ko­mi­te­si üye­le­ri ise trans­fer için en az 10 gün­lük bir sü­re­ce da­ha ih­ti­yaç­la­rı ol­du­ğu­nu be­lir­ti­yor.

HUGO VIANA MÜJDESİ

Haberin Devamı

Braga’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Hugo Viana’dan siyah-beyazlılara bir iyi haber daha. Portekiz basınında yıldız oyuncunun bu hafta içinde Beşiktaş’a imza atacağı iddiaları her geçen gün ağırlık kazanıyor.

Dün de Viana’nın Braga’yı reddettiği manşetleri süsledi. Kulübünün yeni sözleşme teklifini ikinci kez geri çeviren 29 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’a artık çok daha yakın olduğu belirtiliyor.

DJEBBOUR KARAR VERECEK

Haberin Devamı

Golcü adaylarının 1 numarası Rafik Djebbour karar aşamasında. Daha önce Beşiktaş’a, “Kulübümle anlaşamazsam sizinle görüşürüm” mesajı gönderen Cezayirli gol makinası Olympiakos’un yeni teklifini değerlendiriyor. Yunan ekibi ile kontratı sezon sonu bitecek yıldız golcü eğer Olympiakos’un teklifini reddederse Beşiktaş ile masaya oturacak.

Yazarlar