Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

08.06.2013 - 10:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Schaaf'tan imza!

"Ronaldinho'dan haber bekliyoruz"

Gökhan Töre yola çıkıyor

Beşiktaş'tan Semih Şentürk açıklaması!

Schaaf'tan imza!

Başkan Fikret Orman, Prosinecki’yi çok istemesine rağmen, Kayserispor ile arasını bozmamak için vazgeçti. Orman, bunun üzerine, yönetimde çoğunluğun desteklediği Thomas Schaaf ile ön protokol imzaladı. Ancak, Adalı’ya olan saygıdan dolayı Schaaf ismi seçimden sonra açıklanacak.

"Ronaldinho'dan haber bekliyoruz"

"Ronaldinho'ya teklifimizi ilettik, yanıt bekliyoruz" diyen ikinci başkan Çebi, teknik direktör adaylarını da açıkladı: Garcia, Prosinecki ve Bielsa

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı camianın merak ettiği soruların yanıtlarını haber1903'e anlattı. Dünyaca ünlü bir yıldızı renklerine bağlamak istediklerinin altını çizen Çebi, Brezilyalı efsane Ronaldinho'ya resmen teklifte bulunduklarını belirterek, "Teklifimizi ilettik, kendisinden gelecek yanıtı bekliyoruz" dedi. Teknik direktör adayları konusunda da önemli gelişmelerin yaşandığını belirten ve Rudi Garcia'nın da bu isimler arasında olduğunu ifade eden Çebi, "Hoca konusunda Önder Özen'in çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar bittiğinde yöneticiler olarak değerlendirme yapacağız. Rudi Garcia, Prosinecki ve Bielsa, takımın başına getirmeyi düşündüğümüz isimlerden bazıları. Bu isimler içerisinde en doğru olanı seçeceğiz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Orman: Fernandes 4 yıl daha Kartal
Başkan Fikret Orman da transferlerle ilgili Konya'da konuştu. Transfer bombalarını gelecek hafta açıklayacaklarını belirten Orman şunları söyledi: "Transferde çok önemli ilerlemeler kaydettik. Gelecek haftadan itibaren kamuoyunu aydınlatacağız. Öncelikle Fernandes ile ilgili müjde verebilirim. Fernandes'le görüştük ve anlaştık. Fernandes, Beşiktaş'ın sembol futbolcularından biri. Biliyorsunuz 1 yıl daha sözleşmesi var. Onunla 3 yılllık daha sözleşme imzalayacağız."

Gökhan Töre yola çıkıyor

Deniz Atalay: Gökhan, pazartesi geliyor Yüz yüze görüşerek kararımızı vereceğiz.

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Beşiktaş'ın transfer gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre ile pazartesi günü yüz yüze görüşeceklerini dile getiren Deniz Atalay; "Gökhan, Türkiye'ye gelecek ve bir görüşme gerçekleştireceğiz. Yapılan görüşmenin ardından karar vereceğiz. Onun şartlarını konuşup değerlendirme yapacağız" dedi. Öte yandan Gökhan için Rubin Kazan'a da son teklifin yapıldığı ve Rus ekibinin anlaşmaya yakın olunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan Semih Şentürk açıklaması!

Transfer döneminde hareketli günler geçiren Beşiktaş'tan Semih Şentürk açıklaması geldi... Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Önder Özen, tecrübeli forvete teklifte bulundukları yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'tan Semih Şentürk yalanlaması... Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Önder Özen Semih Şentürk'e teklifte bulundukları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Semih Şentürk ile görüşmediklerini belirten Önder Özen tecrübeli futbolcunun transfer planları içinde yer almadığını ifade etti.

Özen ayrıca Stutgart'tan transfer edilen A2 Milli Takımı kalecisi Günay Güvenç için de "Genç ve umut vaad eden bir kaleciyi kadromuza kattık. 1991 doğumlu Günay Beşiktaş'ın gelecek planları içinde yer almasını bekliyoruz. Kendisi de Beşiktaş gibi önemli bir takıma geldiği için mutlu ve gelişime açık" ifadelerini kullandı.