Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

11.06.2013 - 09:37 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Torres bedava!

Yeni sözleşme hazır

İkisinden biri gelecek

Beşiktaş'ta McGregor şoku

Torres bedava!

Bir kaç gün içerisinde yurt dışına çıkarak bir teknik adam ve iki yabancı futbolcuyla ön protokol imzalaması beklenen Adalı, Fernando Torres’i Chelsea’den koparmak için hatırı sayılır bir bütçe ayırdı. Torres transferini kulüp kaynaklarını kullanmadan tamamen sponsorlara yaptıracak olan Adalı, başarılı olması halinde, kongreden önce bu transferi resmen açıklayıp, seçim kozu yapmayı planlıyor. 29 yaşındaki Torres’i isteyen diğer Avrupa kulüpleriyle de rekabet edecek olan Serdal Adalı, bu transferi bitirmesi için, daha önce Guti’yi getiren isim olan Menajer Marco Kırdemir’e tam yetki verdi. Başkan seçilmesi durumunda forvet hattını Torres ile güçlendirecek olan Adalı, bu oyuncunun yanı sıra bir tane de yabancı stoper transfer etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Yeni sözleşme hazır

Fikret Orman yönetimi,16 Haziran’daki seçim öncesi Beşiktaş taraftarına bir iyi haber daha verme yolunda önemli bir adım attı. Siyah-beyazlı kulüp, sözleşmesi 2014’te bitecek yıldız futbolcu Manuel Fernandes ile her konuda anlaşıldı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul’da yapılan görüşmelerde prensip anlaşması sağlandı. Fenerbahçe başta olmak üzere Rus ekiplerinin takibinde olan Fernandes, Beşiktaş ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Böylece Manu, 2017’ye kadar Kara Kartal olacak.

Yönetime Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ileten Fernandes için yaz kampı öncesi İstanbul’da görkemli bir imza töreni düzenlenecek. Böylece yönetim gövde gösterisi yapacak.

İkisinden biri gelecek

Başkan Fikret Orman'ın teknik direktör arayışlarında da son aşamaya geldiği ileri sürüldü. Aday sayısının ikiye indiği, bu isimlerin ise Werder Bremen'in hocası Thomas Schaaf ve Athletic Bilbao ile yollarını ayıran Marcelo Bielsa olduğu dile getirildi. Orman'ın, yeniden seçilirse Schaaf ya da Bielsa ile el sıkışacağı belirtildi. Bu arada Santos ve Bolivya Milli Takımı için de adı anılan Bielsa'nın ayrılığı Bilbao taraftarını isyan ettirdi. Taraftarlar, San Mames Stadı'nın duvarına "Bize bir rüyayı yaşattığın için teşekkürler Bielsa" yazdı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta McGregor şoku

Beşiktaş'ın 1.8 milyon sterlin karşılığı Hull City'ye sattığı öne sürülen kaleci Allan McGregor'un transferinde pürüz çıktığı belirtildi. İngiliz ekibinin, kaleci transferinde acele etmeme kararı aldığı ve diğer alternatifleri de değerlendireceği dile getirildi. Hull City'nin, Fulham'ın serbest bıraktığı Mark Schwarzer ve Shay Given (Aston Villa) ile de görüşeceği vurgulandı.