Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

12.06.2013 - 10:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Serdar'a karşılık Holosko takası!

Hırvat operasonu

Adalı’nın seçim kozu
Kaleye son aday Volkan Babacan
Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği Serdar Kurtuluş için G.Antepspor'a takas önerdi. Mustafa Kızıl ile yapılan görüşmede siyah-beyazlı kulüp Serdar Kurtuluş için para yerine "Serdar Kurtuluş'u bize verin, biz de size Holosko'yu verelim" teklifinde bulundu. Beşiktaş'ın bu teklifine G.Antepspor cephesi ise "Takas yok, 3 milyon euro istiyoruz" yanıtını verdi.

Hırvat operasonu
Hırvat basını, her konuda anlaşılan Prosinecki'nin Beşiktaş'a Dinamo Kiev'den Kranjcar'ı getireceğini yazdı
Beşiktaş'ta bir yandan pazar günü yapılacak olan başkanlık seçiminin heyecanı sürerken, diğer yandan da teknik direktör ve futbolcu arayışları aralıksız devam ediyor. Beşiktaş'ta yaklaşan başkanlık seçimlerinden dolayı takımın başına gelecek olan teknik adam henüz açıklanmadı ama Hırvat basınından dün çok iddialı bir açıklama geldi. Hırvatistan medyası, Kayserispor'da başarılı bir performans gösteren Prosinecki'nin Beşiktaş ile anlaşma sağladığını fakat resmi olarak henüz açıklanmadığını belirtti.
ATEŞLİ BİR ORTAM BEKLİYOR
Robert Prosinecki'nin Beşiktaş yönetiminin diğer iki adayı olan Marcelo Bielsa ve Rudi Garcia'yı geride bıraktığı, siyah-beyazlı kulüp temsilcilerinin Belgrad'a gelerek Prosinecki'yle tüm şartları konuştukları ve karşılıklı olarak anlaştıkları kaydedildi. Haberde Hırvat teknik direktör Robert Prosinecki'yi, İstanbul'da oldukça ateşli bir ortam beklediği vurgulandı. Bu arada İkinci Başkan Ahmet Çebi de Prosinecki'nin Beşiktaş'ın başına geçme ihtimalinin yüzde 50 olduğunu açıkladı.
79 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Haberde; Robert Prosinecki'nin Beşiktaş'a Hırvat Milli Takımı'nın da önemli isimlerden biri olan Niko Kranjcar'ı da getireceği belirtildi. Sezon başında 7 milyon euro bonservis bedeliyle Tottenham'dan Dinamo Kiev'e transfer olan Hırvat oyuncunun, 2015/16 sezonuna kadar Ukrayna ekibiyle sözleşmesi bulunuyor. Kranjcar, bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 21 karşılaşmada görev yaptı ve 4 kez gol sevinci yaşadı. Kranjcar, 79 kez de Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giydi, 15 gol attı.
Adalı’nın seçim kozu
Serdal Adalı, başkan seçilmesi halinde ön protokol yaptığı Mohamed Sissoko’yu Kartal yapacak.
Başkanlık seçiminin hemen ardından yani 17 Haziran’da transferlerin açıklanacağı sözünü veren Serdal Adalı önemli bir yıldızı bitirdi. Bu ismin son olarak Paris St. Germain’de forma giyen orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko olduğu öğrenildi. Adalı ve kurmaylarının Fransız?kulübü ile anlaştığı belirtildi. 1985 doğumlu önlibero bu sezon PSG’nin yıldızlarla dolu kadrosunda çok az şans bulabildi. Bu yüzden ayrılmak isteyen yıldız futbolcunun kontratının son yılına girmesi de Serdal Adalı’nın elini güçlendiriyor.
ORMAN’A DA ÖNERECEK
Fransız kulübü ile anlaşma yolunda büyük yol alan Adalı’nın kurmayları Sissoko’ya da 2 yıllık protokol imzalattı. Tecrübeli futbol adamı, seçilememesi durumunda ise Sissoko’yu Fikret Orman’a önereceği belirtildi.
‘SPONSOR EMIRATES’
Serdal Adalı’nın, önemli bir anlaşma yaptığı iddia edildi. Haber1903.com Adalı’nın, geçtiğimiz çarşamba akşamı Çırağan Otel’de dünyaca ünlü havayolu Emirates’in iki üst düzey yetkilisi ile görüştüğünü ve prensipte anlaştığını duyurdu. Böylece Serdal Adalı’nın seçimi kazanması halinde yeni stadın ismi Arsenal’deki gibi ‘Emirates’ olacak.
Kaleye son aday Volkan Babacan
Trabzonsporlu Tolga için bordo-mavililer ile anlaşamayan, Sinan Bolat’tan da olumlu sonuç alamayan Beşiktaş, Manisaspor kalecisi Volkan Babacan’a teklif götürdü.
Daha önce Fenerbahçe forması da giyen ve Manisaspor formasıyla ter döken oyuncuya teklif götürüldüğü, genç file bekçisinin de transfere sıcak baktığı dile getirildi. Ancak Ege ekibinin yönetimi, Volkan’ın satılmasına karşı çıkıyor. Siyah-beyazlıların, hafta sonu yapılacak genel kurulun ardından Manisaspor’un kapısını çalacağı dile getirildi.
Manisaspor’un gündeminde de Beşiktaşlı Erkan Kaş’ın da bulunduğu öğrenildi.

Yazarlar