Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

13.06.2013 - 09:36 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Adalı'nın golcüsü Eto'o

‘Büyük olasılıkla Prosinecki'
Ronaldinho görüşmesi bugün!
Beşiktaş'a Süper Lig'den 2 takviye
Bonservisi elinde olanKamerunlu yıldızlagörüşüldü. Anzhi’den20 milyon Euro alan golcü oyuncu senelik5-6 milyon Euro karşılığında ‘Kartal’ olmaya sıcak bakıyor.

BEŞİKTAŞ başkan adayı Serdal Adalı, Kartal’a dünyaca ünlü bir golcü getirmek için uğraşıyor: Samuel Eto’o... Adalı’nın divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz’e verdiği listede yer alan kurmayları Rusya’nın Anzhi Makhachkala takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki yıldızla transfer görüşmesi yaptılar...

2011’de Inter’den 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Anzhi’ye geçen Eto’o, kulübünden 20 milyon Euro yıllık ücret alıyor. Senelik maaş olarak dünyanın en çok kazanan futbolcusu olan Eto’o, yıllık 5-6 milyon Euro’ya Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığını ifade etti.

Haberin Devamı

19 GOL, 10 ASİST!

G.SARAY ve F.Bahçe dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarken, Beşiktaş’ın da onların gerisinde kalmasını istemeyen ve siyah-beyazlıların 3. yıldızını bir an önce armanın üstüne koymak isteyen Adalı, ilk adımı da Eto’o’yu transfer ederek atmak istiyor. Beşiktaş’ın kasasını da zorlamamak için bu transferde gerekirse sponsorları da devreye sokmayı düşünen Adalı ve kurmayları imkânsız gibi bir transferi gerçekleştirmeye çok yaklaştı.

DAHA önce Real Madrid ve Barcelona formalarını da giyen, aralarında 2 Şampiyonlar Ligi’nin de olduğu sayısız kupa kaldıran Eto’o defalarca dünyada ve Avrupa’da yılın karmalarına girdi, ödül kazandı ve çeşitli organizasyonlarda gol krallıkları yaşadı.

GEÇEN sezon ise Anzhi formasını 25 lig maçında terleten ‘Sammy’ lakaplı yıldız 10 gol attı, 7 de asist yaptı. Eto’o Avrupa Ligi’nde ise 16 karşılaşma 9 kez fileleri sarsıp, 3 de gol pası verdi.

‘Büyük olasılıkla Prosinecki'

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, hoca adaylarını ikiye indirdiklerini belirtti.

Haber1903’e konuşan Atalay “Büyük ihtimal Prosinecki ile anlaşacağız. Gündemde Bielsa da var ama ağırlık Prosinecki’den yana” dedi.

Haberin Devamı

ÖTE?yandan Kayseri’nin genç teknik adamı Prosinecki ise Hırvat basınına açıklamalar yaptı ve “Beşiktaş’la görüşmem olmadı. Ama Beşiktaş’la anlaşacağım speküle ediliyorsa, bir ilgi vardır. Bu hafta içinde Kayseri’deki geleceğimin netleşeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Ronaldinho görüşmesi bugün!

BEŞİKTAŞ yönetimi bugün Ronaldinho’nun transferi için önemli bir toplantı yapacak...

Siyah-beyazlılar 33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın menajeri ve ağabeyi olan Roberto Assis ile görüşecek ve şartları konuşacak.

BU transfer için ön görüşmeyi futbol direktörü Önder Özen yapmıştı. Şimdi ise yöneticiler devreye girecek. Eğer uygun şartlar oluşursa siyah-beyazlılar Ronaldinho’yu kadrosuna katmak istiyor.

BİLİNDİĞİ üzere geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman VATAN’a yaptığı açıklamada Ronaldinho ile ilgilendiklerini doğrulamış ama tecrübeli oyuncunun yıllık 15 milyon Euro istediğini söylemişti.

Beşiktaş'a Süper Lig'den 2 takviye

Haberin Devamı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, atağa kalktı... Gökhan Töre'yi kiralık olarak kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, MP Antalyaspor'da forma giyen Ömer Şişmanoğlu ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın 23 yaşındaki futbolcuyu yarın İstabul'a getireceği belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş, Süper Lig'e veda eden İstanbul BŞB ile sözleşmesi sona eren Holmen ile büyük ölçüde anlaştığı, ancak bazı prüzlerin olduğu belirtildi.

En 'Sağlam' Kartal
İki başkan adayının da gönlündeki hocanın Ertuğrul Sağlam olduğu, tecrübeli çalıştırıcının da bu nedenle teklifleri kabul etmediği belirtildi
Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam sesleri yükselmeye başladı. Samet Aybaba'nın gönderilmesiyle birlikte başlayan teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürürken, siyahbeyazlıların eski hocası Ertuğrul Sağlam'ın adı yeniden ön plana çıktı. Hem Fikret Orman hem de Serdal Adalı'nın gönlündeki yerli hocanın Ertuğrul Sağlam olduğu ifade edilirken; iki başkan adayının da geçtiğimiz günlerde Tümkayder'in organizasyonunda bir araya geldikleri Ertuğrul Sağlam'la bir görüşme yaptıkları belirtildi.
BENİ DÜŞÜNMENİZE SEVİNDİM
Orman ile Adalı'nın, tecrübeli hoca ile yaptıkları yüz yüze görüşmede, "Seni yeniden takımın başında görmek isteriz, ne düşünürsün" diye sordukları; Sağlam'ın da iki başkan adayına, "Bu düşüncede olmanız beni çok mutlu etti" yanıtını vererek yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da; bugüne kadar yurt içi ve yurt dışından birçok teklif aldığı, ancak bunların tamamını Beşiktaş'a gitme ihtimali olduğu çin geri çevirdiği öğrenildi.