Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

13.08.2013 - 10:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Sol beke son aday!

West Ham kurtaracak!

İstiyorsa alırız!

Sol beke son aday!

BÜTTNER ve Holebas’ta henüz somut adım atamayan Beşiktaş’ın yeni bir isme yöneldiği iddia edildi. Radyospor’dan Özgür Sancar’ın haberine göre Benfica’nın 25 yaşındaki sol beki Melgarejo için siyah-beyazlı kurmaylar harekete geçti.

Bonservisi 10 milyon euro olarak gösterilen Paraguaylı’yı kiralamak isteyen Beşiktaş’ın, sportif direktör Semih Usta aracılığıyla Benfica ile temasa geçtiği bildirildi. Liverpool’a transferi Premier Lig’in milli takımkuralına takılan Melgarejo için 1milyon euro kiralama bedeli önerilecek.

West Ham kurtaracak!

Beşiktaş’ın?başını ağrıtan bir diğer Portekizli ise Hugo Almeida… Saha içi ve dışındaki mutsuzluğu ile hem teknik heyetin hem de taraftarın tepkisini çeken golcü oyuncu için teklif bekleyen siyah-beyazlı yönetim arzuladığı?rakamı bulamamıştı.

Benfica’ya transferi de son anda yatan Almeida için son taliplinin West Ham United olduğu öğrenildi. İngiliz haber portalı Talksport’un haberine göre, West Ham, Portekizli golcü için resmi teklif yaptı.

Haberde, Beşiktaş Yönetimi’nin yıldız futbolcuyu elden çıkartmak istediği, bu gelişmenin West Ham’ın işini kolaylaştırdığı vurgulandı. Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi bitecek Almeida’yı iyi bir rakama satamazsa, bu transferi gerçekleştiren fon şirketine 2.7 milyon euro geri ödeme yapmak zorunda. Yönetim, masaya 4-5 milyon euroluk bir teklif?konması halinde bu transfere izin verecek.

Haberin Devamı

İstiyorsa alırız!

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Ronaldinho ısrarı bitmek bilmiyor. Bugüne kadar çok abartılı olmayan nokta atışı transferler yaptıklarını ifade eden Çebi, "Transferlerimizin takıma katkısı büyük olacak" ifadesini kullandı. Ronaldinho'dan vazgeçmediklerini ifade eden Ahmet Çebi, "Brezilyalı oyucunun menajeri, ağabeyi Assis'dir. Daha önce yaptığımız görüşmelerde Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini bize iletmişti" diye konuştu. Assis ile yaptıkları son görüşmede, kulübünün ocak ayından önce oyuncusunu bırakmayacaklarını kendilerine söylediğini belirten Çebi şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Ocak ayında fikrimiz değişebilir "

Konuyla ilgili farklı bir gelişme olursa bize haber vereceklerini söylemişti, ancak geri dönüş olmadı. Menajeri arayıp Ronaldinho'nun kulübünün ocak ayında değil de daha erken bir dönemde sözleşmesini feshetmesine izin vermesi halinde, görüşmelerimiz devam edecek. Bizi arayıp kulübüyle ilgili problemi hallettiklerini söylerlerse gider ve işi bitiririz. Ancak ocak ayında bizim de fikrimiz değişebilir."

Yazarlar