Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

15.08.2013 - 10:13 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Holebas’ta sona doğru

İngiltere’den teklif var!

Fernandes’ten sonra Quaresma

Holebas’ta sona doğru

Kara Kartal, son yıllarda büyük sıkıntı yaşadığı savunmanın soluna yapacağı transferde sona geldi. İsmail Köybaşı ve Uğur Boral’ın sakatlığı, Gökhan Süzen’in de vasatı aşamaması üzerine kesenin ağzını açan Beşiktaş, Olympiakos’tan Jose Holebas’ı gündemine almıştı. Futbol direktörü Önder Özen’in önerdiği, teknik patron Slaven Bilic’in de ‘olur’ verdiği 29 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşması yapılmıştı.

ANLAYIŞ BEKLİYORLAR

Holebas’la anlaşan Beşiktaş, Olympiakos ile günlerdir süren pazarlıklarda sona geldi. Teklifini 2 milyon Euro’ya kadar çıkaran Kara Kartallar, 2 milyon 250 bin Euro isteyen Yunan temsilcisinden anlayış bekliyor. Holebas’ın da Beşiktaş’a gelmek istemesi, bu transferin kısa sürede biteceği anlamına geliyor. Holebas’ın hafta sonu İstanbul’a geleceği, ligin ikinci haftasında da siyah-beyazlı formayı giyeceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

İngiltere’den teklif var!

BEŞİKTAŞ’A dün İngiltere’den iyi haber geldi… Siyah-beyazlıların sorunlu yıldızı Hugo Almeida’ya, West Ham United talip oldu. Geçen sezon Premier Lig’i 10. sırada tamamlayan ve bu sene Avrupa bileti kapmak için kesenin ağzını açan West Ham’ın, Almeida’ya kancayı attığı kaydedildi.

Beşiktaş’ta mutsuz olduğu bilinen ve takımdan ayrılmak isteyen Portekizli futbolcunun da bu kulübün önerisine yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

Pazarlıklar sürüyor

BELİNDEKİ ağrılar sebebiyle iki gündür antrenmana çıkmayan Almeida için Beşiktaş’ın 5 milyon Euro istediği bildirildi. Ancak Portekizli için West Ham’ın ciddi bir pazarlık yaptığı ve bu rakamı 3 milyon Euro’ya indirmek adına büyük çaba sarfettiği dile getirildi.

Fernandes’ten sonra Quaresma

Rus temsilcisi, Katar’dan ayrılan Ricardo Quaresma’yla görüşmelere başladı.

İki sezon önce Türkiye’yi etkisi altına alan ‘Q7 ve çetesi’ üst üste gelen başarısız sonuçlar ve ciddi ekonomik maliyeti sebebiyle Beşiktaş’tan ayrılmıştı. Simao’nun Espanyol’a gidişi, Ricardo Quaresma’nın da takımdan gönderilmesinden sonra Kartal’da sadece Hugo Almeida ve Fernandes kalmıştı. Transfer döneminin bitişine kısa bir süre kala Fernandes’le de yolların ayrılma ihtimali baş gösterdi. Lokomotiv Moskova’dan bonuslarla birlikte 9.5 milyon Euro’luk teklif alan Beşiktaş Yönetimi, bu öneriyi değerlendirmeye aldı. Portekizli oyuncu, Lokomotiv’in teklifine sıcak bakmaya başladı.

QUARESMA DÜŞÜNÜYOR

Haberin Devamı

Lokomotiv Moskova’nın transfer atağı bununla son bulmadı. Rus temsilcisinin Fernandes’in yanı sıra bir diğer eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma’ya da kancayı attığı bildirildi. Katar’dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Q7'ye, Lokomotiv’den cazip bir öneri geldiği ifade edildi. Portekizli yıldız futbolcu da öneriyi değerlendirmeyi planlıyor.

Yazarlar