Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

20.08.2013 - 09:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Son kararımız Büttner

Ya kabul edecek ya da ayrılacak!

Son kararımız Büttner

Yeni sezona Trabzonspor zaferiyle başlayan siyah-beyazlılar, uzun süredir devam ettiği sol bek arayışında son kararını verdi. Olympiakos forması giyen Jose Holebas transferini son aşamaya getiren ancak ödeme planında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle bu futbolcudan vazgeçen Beşiktaş yönetimi, Manchester United'ın kadrosunda yer alan Büttner'i kiralamaya karar verdi. Teknik direktör Bilic'in de transferine onay verdiği 24 yaşındaki sol bek için harekete geçen yöneticiler, Manchester United ile her konuda anlaştı.

HAFTA SONUNA iMZALAR

Bugüne kadar birçok isimle temasa geçen ancak yüksek bonservis ücretleri nedeniyle bu transferlerden vazgeçmek zorunda kalan siyah-beyazlılar, İngiliz ekibinin yıldızı Büttner'de karar kıldı. Manchester'ın daha önce bonservisiyle satmak istediği ancak Beşiktaş yönetiminin "Alamayız, kiralayabiliriz" teklifini değerlendirmeye alan Ada ekibi yetkilileri, dün Beşiktaşlı yöneticilere, "Şartlarda anlaşabiliriz, gelin görüşelim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ya kabul edecek ya da ayrılacak!

Beşiktaş'ta tüm gözler Fernandes'e çevrildi. Siyah- beyazlı kulüpten senelik 2.3 milyon euro kazanan, ancak yönetimin yaptığı sözleşme uzatma teklifine, "Yıllık 3.5 milyon euro garanti para almadan imzalamam" restiyle karşılık veren Fernades'in durumu belirsizliğini koruyor. Portekizli oyuncu, bu talebinde ısrarcı olursa; siyah-beyazlı yönetimin Lokomotif Moskova'dan gelen 8 milyon euro'luk teklifi değerlendirmeye alacağı ifade edildi.

İngiltere'den müjdeli haber

Beşiktaş'tan West Ham'a gidecekleri iddia edilen Fernandes ve Almeida için, siyahbeyazlı taraftarları sevindiren bir açıklama geldi. West Ham'ın menajeri Sam Allardyce, yeni oyuncu transfer etmeyeceklerini belirterek; Fernandes ve Almeida ile ilgilenmediklerini dile getirdi.

Yazarlar