Beşiktaş Beşiktaş'a transfer müjdesi

Beşiktaş'a transfer müjdesi

29.03.2013 - 08:37 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı yönetici Seyit Ateş, futbolcu izleme grubunun dünyanın her yerinden istihbarat getirdiğini söyledi. “Önemli oyuncular alacağız” dedi.

Beşiktaşa transfer müjdesi

Süper Lig’de sezonun sonuna doğru gelinirken Beşiktaş’ın adı çeşitli futbolcularla birlikte yazılmaya başlandı. Yönetici Seyit Ateş, Siyah-Beyazlı takımın transfer polikası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Telefonlara bakamıyor

İzleme grubunun dünyanın her yerinden istihbarat getirdiğini kaydeden Seyit Ateş “Artık gelen telefonlara bakamıyorumbile. Bize yüzlerce futbolcu teklif ediliyor. Birçoğunu izleme komitesi yapıyor. Son iki izlemeyi de Samet Aybaba kendisi yaptı. Çok önemli futbolcuları Beşiktaş’a kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Yönetici Seyit Ateş, yakın ilişkileri olanMuhammet Demirci’yi de değerlendirdi. “A takıma çıktıktan sonra benimiçin Beşiktaş’ta oynayan 300 futbolcudan bir tanesi konumuna geldi.

A Takımkadrosunda, Samet hocanın ellerinde. Bunun dışında Muhammed Demirci ile ilgili benim söyleyecek hiçbir şeyimyok” ifadelerini kullandı.Muhammed bu sezon 7 karşılaşmada Siyah-Beyazlı formayı giydi. 3 kez fileleri havalandırdı.

(Bugün)