Skorer Beşiktaş'ı karıştıran tweet

Beşiktaş'ı karıştıran tweet

02.12.2010 - 10:11 | Son Güncellenme:

2.13'lük dev pivot A.J. Ogilvy, Asvel yenilgisinin ardından Beşiktaş Cola Turka'yı twitterdan karıştırdı.

Beşiktaşı karıştıran tweet

Avustralyalı basketçi, takım arkadaşlarını ve Burak Bıyıktay'ı hedef aldı: 'Bencil, saçma oyunlarla kaybediyoruz. Herkes kendisi için oynuyor ve her maçı aynı nedenle kaybediyoruz.'

Haberin Devamı

Beşiktaşı karıştıran tweet
Allen Iverson'lı Beşiktaş Cola Turka'da sular durulmuyor. Siyah-Beyazlı takım içten içe kaynıyor. Kartal'da işlerin yolunda gitmediğini ise Andrew James Ogilvy twitterdan çok ağır iki mesajla kamuoyuna duyurdu.

BANA BİR PARÇA KAĞIT VERİN

BEŞİKTAŞ, Asvel deplasmanında da klasik bir yenilgi aldı. Siyah-Beyazlılar önde götürdükleri maçı son dakikalarda kaybetti. 2.13'lük Avustralyalı pivot da twittera sarılıp, takım arkadaşlarını ve koç Burak Bıyıktay'ı topa tuttu. İngilizce 'bullshit. We lost on the back of some selfish ass plays. Everyone jus playing for themselves. Same reason we lose every game' diyen yazan Ogilvy, 'Saçmalık. Bencil b.ktan oyunlarla kaybediyoruz. Herkes kendisi için oynuyor. Tüm maçları aynı sebepten kaybediyoruz' diyerek takım arkadaşlarını hedef aldı. Burak Bıyıktay ise twitter eleştirilerinden 'Give me a piece of paper and a pen and I'll give you a play by play of how this shit will end' yani 'Bana bir kalem ve kağıt verin, bu işin nasıl biteceğini adım adım gösteriyim' mesajıyla aldı.

Haberin Devamı

PİŞMANLIK MESAJI YAZDI

OGİLVY, twitterda yazdıklarından tam 8 saat sonra pişman oldu. 'Burada bazen neler yazmam gerektiğini kestiremiyorum ve yanlış anlaşılıyorum' dedi ama gelen uyarı üzerine twitterdaki hesabından Kartal'da depreme neden olacak mesajlarını sildi.

Bıyıktay'ın yerine Ergin Ataman
BEŞİKTAŞ'TA koç antrenör Burak Bıyıktay'ın görevine son verilip yerine Ergin Ataman'ın getirilmesi bekleniyor. Bıyıktay'ın Beşiktaş Cola Turka'nın yarın Mimar Sinan Spor Salonu'nda Olin Edirne ile oynayacağı maçta son kez takımının başında sahaya çıkacağı iddia edildi. Siyah-Beyazlılar'ın Efes Pilsen'in eski antrenörü Ergin Ataman ile prensipte anlaştığı öne sürüldü.