Beşiktaş Beşiktaşlı Helin, yeniden futbol oynayabilecek

Beşiktaşlı Helin, yeniden futbol oynayabilecek

04.02.2014 - 09:42 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'ın tedavi ettirme sözü verdiği 11 yaşındaki kız futbolcu, kulübün sağlık sorumlusu Prof. Dr. Karanlık tarafından muayene edildi.

Beşiktaşlı Helin, yeniden futbol oynayabilecek

İnegöl ilçesinde yaşayan ve okul takımında oynarken sakatlanmasının ardından menisküs ameliyatı başarısız geçen Helin Tunç'un (11) tedavisine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın desteğiyle kulübün sağlık sorumlusu Prof. Dr. Ertuğrul Karanlık tarafından başlandı.

Haberin Devamı

Vehbi Koç Ortaokulu Erkek Takımının tek kız futbolcusu olan ve İnegöl Beşiktaş Futbol Okuluna da katılan Tunç, geçen yıl bir maçta sakatlanması sonrası başarısız geçen menisküs ameliyatı nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

Orman'ın, tedavi ettirme sözü verdiği Tunç, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ozan Can, babası Ahmet ve annesi Yasemin Tunç ile İstanbul'daki BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti. Tunç, burada Beşiktaş Kulübünün sağlık ekibi sorumlusu ve A takım doktoru Karanlık tarafından muayene edildi.

Karanlık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunç'un tedavi sürecine başlandığını söyledi.

Onun daha önce diziyle ilgili bir sıkıntı yaşadığını dile getiren Karanlık, şöyle konuştu: "Bursa'daki doktor arkadaşlar gerekenleri yapmış ama maalesef sıkıntılar çözülememiş. Tanı koymuşlar, sonra tekrar artroskopi yapılmış ve ağrıları devam ettiği için Kulüp Başkanımız Fikret Orman sayesinde bize başvurdular. Biz de gereken muayeneyi yaptık. Yeni görüntü almamız gerekiyor. Görüntülemeden sonra tekrar değerlendirme yaparak tedavi yolunu çizeceğiz. Sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Tedavisinin ardından Helin kardeşimiz tekrar futbol oynayabilecek. Futbolcularımız Manuel Fernandes olsun Hugo Almeida olsun Necip Uysal olsun Helin ile aralarında hiçbir fark yok. Aynı tedavi uygulanacak."

Yazarlar