Skorer Beşiktaşlı taraftarlar Guti'nin kaptanlığını benimsedi

Beşiktaşlı taraftarlar Guti'nin kaptanlığını benimsedi

16.12.2010 - 16:21 | Son Güncellenme:

.

Beşiktaşlı taraftarlar Gutinin kaptanlığını benimsedi

Beşiktaşlı taraftarlar, İspanyol futbolcu Guti Hernandez’in kaptanlığını benimsedi.

Sahada ortaya koyduğu futbola rağmen özel yaşamında zaman zaman yaşadığı sorunlar nedeniyle eleştirilen Guti, siyah-beyazlı taraftarlardan büyük destek aldı.

UEFA Avrupa Ligi’nde CSKA Sofya ile oynanan maçta ikinci yarıda sahaya kaptan olarak çıkan Guti, Rapid Wien ile oynanan mücadelede de 90 dakika boyunca hem futboluyla görevini yerine getirip, hem de kaptan olarak takımının lideri oldu.

Beşiktaşlı taraftarlar da Rapid Wien maçı öncesi Guti’yi tribünlere çağırarak tezahüratlarıyla ligin ikinci yarısında kaptan olması beklenen oyuncularına destek verdiler.

PANKARTLA DA DESTEKLEDİLER

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı taraftarlar, özellikle Rapid Wien maçında açtıkları pankartla İspanyol oyuncularına sevgilerini gösterdiler.

Slogan ve pankart hazırlamada bir hayli yetenekli olan Beşiktaş taraftarı, dünyaca ünlü İspanyol oyuncu için Rapid Wien maçında anlamlı bir pankart açtı.

Mevlana’nın "Ne kadar bilirsen bil. Söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır" sözü hem Türkçe, hem de İspanyolca olarak tribünde açılan pankartta yer aldı.

Guti ise karşılaşma sırasında taraftarların kendisine gösterdiği ilgiye kayıtsız kalmayarak, tribünleri dolaşıp onları selamladı.

Bu arada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, iki maçta kaptan olarak sahaya çıkan Guti’nin bu konusunun devre arasında yönetimde gündeme geleceğini ve bu yönde bir karar alabilecekleri sinyalini vermişti.

Yazarlar