BeşiktaşBeşiktaş'ta Abraham ile yollar ayrılıyor! İngiltere'ye dönüyor

Beşiktaş'ta Abraham ile yollar ayrılıyor! İngiltere'ye dönüyor

21.01.2026 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile Aston Villa arasında Tammy Abraham görüşmeleri sürerken, siyah-beyazlıların 20 milyon eurodan geri adım atmadığı öğrenildi. İngiliz kulübünün bu bedeli kabul etmesi halinde Beşiktaş, Abraham transferinden 5 milyon euro kâr elde edecek.

Beşiktaşta Abraham ile yollar ayrılıyor İngiltereye dönüyor

Beşiktaş ile Aston Villa arasındaki Tammy Abraham pazarlığı sürüyor. İngiliz kulübü, Abraham’ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Kartal’ın sezon başında 2 milyon euro kiralama bedeli ve 13 milyon euroluk satın alma koşuluyla Roma’dan renklerine bağladığı golcü oyuncu da kulüplerin anlaşma sağlaması halinde ülkesine dönmek istiyor.

BONSERVİSTE ANLAŞMA YAKIN

Beşiktaş ile Aston Villa’nın bonservis bedeli konusunda anlaşmaya bir hayli yaklaştığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların 20 milyon euroda ısrar ettiği ve indirim yapmadığı öğrenildi. Köşeye sıkışan İngiliz kulübünün bu bedeli ödeyerek Abraham’ı resmen renklerine bağlaması bekleniyor. Beşiktaş, satış 20 milyon euroya gerçekleşirse Abraham’da 5 milyon euro kar edecek. Roma’ya 15 milyon euro ödeyecek olan siyah-beyazlıların kasasına net 5 milyon euro girecek.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler