27.07.2025 - 18:31 | Son Güncellenme:
Ole Gunnar Solskjaer yönetimindeki Beşiktaş'ta Shakhtar Donetsk'e karşı iç sahada gelen 4-2'lik mağlubiyette Milot Rashica tepki çekmişti.
Siyah-beyazlı taraftarların maç içinde ve oyundan çıkarken tepki gösterdiği Milot Rashica'nın ayrılık kararı aldığı iddia edildi.
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ta Shakhtar Donetsk maçında taraftarın tepki gösterdiği Milot Rashica'nın moralinin çok bozuk olduğu kaydedildi.
Siyah-beyazlıların yeni transferi Tammy Abraham'la Milot Rashica'nın Shakhtar Donetsk maçında tartışma yaşadığı belirtildi.
Kosovalı kanat oyuncusunun bu gelişmeler sonrası ayrılmayı düşündüğü aktarıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in de Milot Rashica için "Gönderilebilir" raporu verdiği kaydedildi.
29 yaşındaki kanat oyuncusunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2027'de sona erecek. Milot Rashica'nın güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.
KF Kurda'da futbola başlayan Milot Rashica daha sonra Vushtrria, Vitesse, Werder Bremen, Norwich City ve Galatasaray'da oynadı.
Beşiktaş, Milot Rashica için 2023-2024 sezonu başında 5 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi.