Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni hedef Negredo!

Beşiktaş'ta yeni hedef Negredo!

19.07.2017 - 21:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Babacar konusunda istediğini alamayan yönetim rotayı Negredo'ya kırdı.

Beşiktaşta yeni hedef Negredo

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların 7 milyon Euro civarında bir ücret karşılığı transferi bitirme isteğine karşın, Mor Menekşeler golcü futbolcu için 12 milyon Euro talep ediyor. Şu sıralar adı Milan ile anılan Nikola Kalinic'in takımdan ayrılması halinde ise Fiorentina, Babacar'ı kesin olarak satmayacak.

Bir diğer forvet adayı ise Alvaro Negredo.

Sevilla günlerindeki performansı ile zirve yapan Negredo, İspanya'nın Euro 2012'yi kazanan kadrosunda da görev yapmıştı. Manchester City ile Premier League şampiyonluğu yaşayan Negredo, yalnızca üç sezon sonra Middlesbrough forması ile bu kez ligden düştü. Kariyerinde bonservisi için iki kez 25 milyon Euro'nun üzerinde bonservis ödenen elit golcü için ilk hedef kiralık formulü.

Haberin Devamı

İngiltere Championship'te oynamaya sıcak bakmayan yıldızın Middlesbrough ile 2019'a dek kontratı bulunuyor. 31 yaşındaki futbolcunun yılda kazandığı yaklaşık 6,5 milyon Euro'luk maaşı ise şu an için transferdeki en büyük engel.

Alvaro Negredo son 10 yılın 9'unda, sezonu çift haneli gol rakamları ile bitirmeyi başardı. (beIN Sports)