BeşiktaşBeşiktaş'tan ayrılık iddialarına karşı açıklama! 'Amaç huzur bozmak'

Beşiktaş'tan ayrılık iddialarına karşı açıklama! 'Amaç huzur bozmak'

31.07.2026 - 19:11 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, bazı isimlerin takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara karşı açıklama yayınladı. Siyah beyazlıların açıklamasında bu haberlerin huzur bozmak için kurgulandığı ifadeleri yer aldı.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Beşiktaştan ayrılık iddialarına karşı açıklama Amaç huzur bozmak

Transfer döneminde Ouattara, Nübel ve Trossard gibi birçok ismi kadrosuna katan Beşiktaş'ın bu dönemde birçok isimle anlaşacağı da öne sürüldü.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Aynı şekilde siyah beyazlıların yollarını ayıracağı isimlerle ilgili de birtakım iddialar ortaya atıldı.

Artan iddiaların ardından Beşiktaş resmi bir açıklamayla söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:

'AMAÇ HUZUR BOZMAK'

Profesyonel futbolcularımızın kulübümüzdeki gelecekleri hakkında basında ve sosyal medyada yer alan yanıltıcı haberler hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Sözleşmeli futbolcularımızın isimleri zikredilerek kamuoyuyla paylaşılan haberlerin tamamı asılsızdır.

Haberin Devamı

Masa başında kurgulanan haberlerle amaçlanan takımımızdaki huzur ortamını bozmaktır.

Taraftarlarımızdan resmi iletişim mecralarımızca teyit edilmemiş hiçbir habere itibar etmemelerini bir kez daha önemle rica ederiz.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler