Basketbol Beşiktaş'tan flaş hamle

Beşiktaş'tan flaş hamle

25.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Barcelona’da forma giyen Maciej Lampe ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaştan flaş hamle

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Barcelona’da forma giyen Polonyalı yıldız basketbolcu Maciej Lampe ile anlaşmaya vardı. 2.11 metre boyundaki pivot, NBA kariyerinde New Orleans, Oklahoma ve Houstan’da forma giydi. Lampe Avrupa’da ise Real Madrid, St. Petersburg, Khimki ve Maccabi Tel Aviv gibi büyük kulüplerde oynadı.

Haberin Devamı

Aslan’ın file harekâtı

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Belçikalı smaçör Charlotte Leys’i kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 26 yaşındaki ve 1.84 metre boyundaki Belçikalı Leys’le 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Aynı şekilde Galatasaray Erkek Voleybol Takımı da Fin pasör Eemi Tervaportti ile sözleşme imzaladı. Hem Leys’in hem de Tervaportti’nin imza törenlerinin oyuncular milli takımda olduğu için ileri bir tarihte gerçekleştirileceği kaydedildi.

Kadro şekilleniyor

EuroBasket 2015’te mücadele edecek Milli Basketbol Takımı’nda, kadro 15 oyuncuya indirildi. Samet Geyik kadrodan çıkarılırken aday kadro şu oyunculardan oluştu: Birkan Batuk, Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz, Göksenin Köksal, Kartal Özmızrak, Oğuz Savaş, Semih Erden, Melih Mahmutoğlu, Kenan Sipahi, Sinan Güler, Barış Hersek, Bobby Dixon, Ersan İlyasova, Furkan Aldemir.

Yazarlar