Beşiktaş Beşiktaş'tan Mario Gomez'e izin yok!

Beşiktaş'tan Mario Gomez'e izin yok!

25.09.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Alman golcüsü için menajer Gardi tarafından ortaya atılan “İtalya’ya geri dönebilir” iddiası keyifleri kaçırdı. Basın sözcüsü Albayrak ise, “O şahsın Gomez’le ilgisi yok. Sezon sonu opsiyonu da dahil olmak üzere şartlar bizim lehimizde” dedi

Beşiktaştan Mario Gomeze izin yok

Be­şik­ta­ş’­ın se­zon ba­şın­da İtal­yan eki­bi Fio­ren­ti­na­’dan kad­ro­su­na kat­tı­ğı Ma­ri­o Go­mez için me­na­jer Ge­or­ge Gar­di ta­ra­fın­dan or­ta­ya atı­lan ‘İ­tal­ya­’ya ge­ri dö­ne­bi­li­r’ id­di­ası ta­raf­tar­la­rın key­fi­ni ka­çır­dı. Gar­di, “Se­zon so­nu ve ya kon­tra­tın bi­ti­mi­ne 1 yıl­dan az sü­re ka­la Be­şik­taş üze­ri­ne dü­şe­ni yap­maz­sa Fio­ren­ti­na­’ya dön­me şan­sı va­r” de­miş­ti.

Haberin Devamı

Be­şik­taş Ba­sın Söz­cü­sü Me­tin Al­bay­rak ise ko­nu­ya açık­lık ge­ti­re­rek Si­yah-Be­yaz renk­le­re gö­nül ve­ren­le­rin yü­rek­le­ri­ne ade­ta su serp­ti.

‘Çok daha iyi olacak’

İd­di­ala­rı or­ta­ya atan şah­sın, Go­me­z’­le hiç­bir il­gi­si ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, “Se­zon so­nu op­si­yo­nu da da­hil ol­mak üze­re bü­tün şart­lar bi­zim le­hi­miz­de. Go­me­z’­in de bi­zim­le, ta­kım­la bir so­ru­nu bu­lun­mu­yor. Bir ye­re git­ti­ği yo­k” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Al­man gol­cü­nün za­man­la çok da­ha iyi ola­ca­ğı­nı da be­lir­te­rek, “Ka­li­te­si belli bir isim. Sa­de­ce gol ola­rak de­ğil, oyu­na kat­kı an­la­mın­da da önem­li bir fut­bol­cu. En büyük si­lah­la­rı­mız­da­n” di­ye ko­nuş­tu.

Haberin Devamı

Yazarlar