Beşiktaş Bild'den Beşiktaş'a Bayern Münih tüyoları

Bild'den Beşiktaş'a Bayern Münih tüyoları

16.12.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih'i yakından takip eden Bild gazetesinden Christian Kynast, Alman takımıyla ilgili Skorer'e bilgilendirmede bulundu.

Bildden Beşiktaşa Bayern Münih tüyoları

Onur Dinçer / Skorer Özel

Haberin Devamı

Bavyera ekibinin sezona istediği gibi başlamadığını ancak teknik adam değişikliğinin ardından bambaşka bir kimliğe büründüğünü aktaran Bild muhabiri, Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmesi öncesi şunları anlattı:

Özel hoca tutup çalıştılar

"Ancelotti'nin kovulması Bayern için adeta sezonu değiştirdi. İtalyan teknik adamla takım zayıftı. O dönem futbolcular hiç formda değildi. Çünkü Ancelotti yeterli idman yaptırmıyordu. Bir çok futbolcu özel hoca tutarak çalışmalarını sürdürerek formda kalmaya çalıştı. Şimdi Jupp Heynckes ile çok daha iyi bir takım oldular"

Robben ve Thiago dönüyor

"Bayern Münih'in merkez defansı bence Avrupa'nın en iyisi. Dünya şampiyonu Almanya'nın defansından, Hummels ve Boateng'den bahsediyorum... Ancelotti yönetiminde mutsuz olan Ribery, Heynckes ile yeniden forma girmeye başladı. Şubat'a kadar Robben ve Thiago'nun da sakatlıklarından tamamen kurtulup Beşiktaş karşısında tekrar sahada olması bekleniyor"

Haberin Devamı

Tek zayıf nokta: Alaba

"Manuel Neuer ilk maçta kesin yok, İstanbul'daki ikinci maça belki yetişebilir. Ancak Sven Ulreich de son derece iyi bir kaleci ve oldukça formda. Neuer çok iyi bir kaleci ama Ulreich şu an Neuer'i aratmıyor. Lewandowski'nin alternatifi olarak devre arasında forvet transferi yapılacak. Takımın tek zayıf noktası olarak sol bek Alaba'yı gösterebilirim. Kendisi bu sezon çok formda değil. Beşiktaş o kanattan etkili olabilir"