Galatasaray Bir garip sakatlık

Bir garip sakatlık

13.03.2016 - 09:58 | Son Güncellenme:

Muslera'nın ardından Sneijder'in ani sakatlığı kafalarda soru işaretleri bıraktı. Sakatlıkların temelinde maç başı alacaklarında yapılan indirimlerin olduğu iddia edildi.

Bir garip sakatlık

Galatasaray'da Gençlerbirliği sınavı öncesi Sneijder'in son idmanda sakatlandığı belirtilirken spekülasyonları da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Geçen hafta 3-3 biten Başakşehir maçında sakat olduğunu ileri sürerek forma giymeyen Fernando Muslera'nın ardından Sneijder'in bir anda sakatlanması kafalarda soru işaretleri yarattı.

Yıldız oyunrculardaki bu sakatlıkların ilginç bir şekilde arka arkaya gelmesinin altında ise yönetime büyük bir tepki yattığı iddia edildi. Bu tepkinin nedeni olarak ise yönetimin, geçen hafta oyuncuların maç başı alacaklarında indirim yapması ve 'alacağım yoktur' yazılı kağıtları imzalatması olduğu gösterildi.

Kale yine Cenk Gönen'in

Alacaklarından 'Feda' yapılarak kesinti uygulanan yabancıların durumdan hoşnutsuzluklarını bu şekilde ortaya koydukları dile getirildi. Ayrıca son maçta oynamaması nedeniyle hafta içinde hakkında transfer dedikoduları çıkan Muslera, Gençlerbirliği maçı kadrosuna dahil edildi. Ancak oynayıp oynamayacağı belli değil. Cenk'in formaya yakın olduğu belirtiliyor. (Fotomaç)