Fenerbahçe "Biz acı çekenleriz"

"Biz acı çekenleriz"

23.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz davasının önemini bir kez daha vurguladı, yaşadıkları süreci anlattı.

Biz acı çekenleriz

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı, tek amaçlarının hesap sormak olduğunu belirterek, “3 Temmuz kumpas davasını takip etmek için Silivri’ye gittiğimizde bizlerden başka hiç kimse yoktu. Sadece ben ve Şekip Bey ile yöneticilerimiz şikayetçi oldu. Bu davayı ancak biz takip edebiliriz. Çünkü biz bu hikaye içerisinde acı çekenleriz” ifadelerini kullandı.

Sezon tamamlandı ve Fenerbahçe’de seçim heyecanı artmaya başladı.

2-3 Haziran’da yapılacak kongreyle yeni başkanını seçecek olan sarı-lacivertlerin yol haritası bu tarihten sonra belli olacak.

İki aday; Aziz Yıldırım ve Ali Koç da son günlere girilirken seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Aziz Yıldırım, verdiği iftarda üyelerle buluşurken, Ali Koç; Adana, Mersin ve son olarak dün Antalya’da üyelerle buluştu.

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım, Cemile Sultan Korusu’nda verdiği iftarda “3 Temmuz davasını ancak biz takip edebiliriz. Çünkü acıları çeken bizleriz” dedi.

Yıldırım, tüm yaşanan süreci anlatarak şu ifadeleri kullandı: “Bizler ancak bu davaları savunabiliriz. Bu dava için tüm vücudumuzu her şeyin altına koyabiliriz. Tek amacımız hesap sormak. Bunun için de Yargıtay kararının beraat şeklinde çıkması gerekiyor. Lehimize çıkacak karardan sonra UEFA’dan, TFF’den, şahıslar ve kişilerden hesap soracağız. Kendilerine mahkemeler açarak hukuk yoluyla hesap soracağız. Bu hesabı sormadan gitmek bize yakışmaz. Bunun hesabını sorduktan sonra görevi bırakacağım. Bunu yaptıktan sonra da Fenerbahçe’de görev almayacağım. Tek amacımız hesap sormak onu da ancak biz yaparız. 3 Temmuz kumpas davasını takip etmek için Silivri’ye gittiğimizde bizlerden başka hiç kimse yoktu. Bugün “ben takip ederim diyenler de dahil olmak üzere” bunu söylüyorum. Sadece ben ve Şekip Bey ile yöneticilerimiz şikayetçi oldu. Bu davayı ancak biz takip edebiliriz. Çünkü biz bu hikaye içerisinde acı çekenleriz.”

Kadın takımına tebrik

Başkan Aziz Yıldırım, lig şampiyonu olan Kadın Basketbol Takımı’nı da özel olarak tebrik etti. Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan final maçını tribünden takip eden Başkan Yıldırım, maç sonunda kendisine kupayı getiren oyunculara hem teşekkür etti hem de tek tek tebriklerini iletti. Yönetim Kurulu üyesi Ozan Balaban ile birlikte karşılaşmayı izleyen Aziz Yıldırım, bu sezon gelen ilk lig şampiyonluğu sonrası mutluluk yaşadı.

Haberin Devamı

Biz acı çekenleriz




Yazarlar