BursaSpor Bölükbaşı: "Fernandao'nun bonservisini alacağız"

Bölükbaşı: "Fernandao'nun bonservisini alacağız"

04.02.2015 - 14:21 | Son Güncellenme:

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kulübün resmi televizyonuna Fernandao açıklaması yaptı

Bölükbaşı: Fernandaonun bonservisini alacağız

Ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçmesine rağmen sahada tam aksine rakiplerine adeta futbol dersi veren Bursaspor'un Başkanı Recep Bölükbaşı, gol krallığında lider durumda bulunan Jose Fernandao ve takımın yetenekli oyuncusu Josue Pesqueria'nın bonservislerini almak için kulüpleri ile görüşeceklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı bir performans sergilemeye devam eden Bursaspor'da Başkan Recep Bölükbaşı, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamalarda, Bursaspor taraftarlarına sevindirici haberler verdi.
"FERNANDAO'NUN KULÜBÜ İLE GÖRÜŞECEĞİZ"
Devre arasında bütün futbolcularla görüştüğünü dile getiren Recep Bölükbaşı, "Bizim bir kulağımız da taraftarımızda. Onların görüşleri bizim için çok önemli. Biz bu koltukta vekaleten duruyoruz. Onların istekleri doğrultusunda kararlar vermeye çalışıyoruz. Fernandao çok değerli bir futbolcu. Şuan ligimizde gol kralı. Bu bize gurur veriyor. Her kulüp onu kendi takımında görmek istiyor. Transfer teklifleri aldığını da biliyorum. Ancak burada çok mutlu. Bir insan sadece sevdiği bir takımda başarılı olabilir. Onun dışında başka bir yerde başarılı olma şansı yok. Çok profesyonel ve ahlaklı bir insan. Devam etmesi konusunda kendisi ile oturup konuştuk. Menajeri de 1-2 hafta içerisinde gelecek ve ardından Brezilya'ya gidip kulübü ile görüşeceğiz. Şu anda opsiyonu bizde. Kendisi de kalma arzusunda. İnşallah bizimle beraber olacak" dedi.
"JOSUE'NİN KIZI BENİM TORUNUM"
Josue Pesqueria'nın da bu sezon Bursaspor'a çok büyük katkı yaptığını hatırlatan Recep Bölükbaşı, "Bursaspor taraftarı onu çok sevdi. Onunla da çok sık görüşüyorum. O da burada kalmak istiyor. Hatta beni ailesiyle de görüştürdü. Ailesi de kalmayı çok istiyor. Çok güzel küçük bir kızları var ve ben ona torunum diyorum. Benim de o yaşlarda bir torunum var. Bursa olarak Josue'yi çok beğendik ve seviyoruz. Menajerleriyle görüştük. Sanırım önümüzdeki hafta Porto'ya gidip kulübüyle görüşeceğiz. Onunla ilgili de girişimlerimiz devam edecek. Josue'yi de Bursaspor'a kazandırmak istiyoruz. Bursaspor'da kalmak isteyen arkadaşlarımızın hepsine kapımız açık. Biz bu kadroyu bozmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.
"OZAN VE ŞENER İÇİN ÇOK BÜYÜK TEKLİFLER GELDİ"
Transfer döneminin sona erdiğini hatırlatan Recep Bölükbaşı, "Paraya da ihtiyacımız vardı. Çok büyük astronomik rakamlar verilmesine karşın Divan Kurulu'nda verdiğimiz bir söz vardı. Taraftarımızında bizden istediği bir şey vardı. 'Bu takımı bozmayalım önümüzdeki yıl birkaç takviye yaparak şampiyon olalım' şeklinde mesajlar gönderdiler. Ben de onlarla aynı düşüncedeyim. Satmadık. Satmayı da düşünmüyorum. Bu saatten sonra da zaten geçmiş olsun. Yine ekonomik yönden alçaktan sürünmeye devam edeceğiz. Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı için en son yapılan teklif, 7 milyon 750 bin Euro artı 3 futbolcuydu. Kabul etmedik. Satmayacağımın sözünü zaten Divan Kurulu'nda vermiştim. Transfer döneminin son gününde de sadece Ozan Tufan için güzel bir teklif yapıldı. Gideceği yerde başarılı olma şansı yoktu. Mutlu olduğu yerden kopmasını biz de kendisi de istemedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı