BursaSpor Bölükbaşı: "Volkan Şen olsa, biz bu maçı alırdık"

Bölükbaşı: "Volkan Şen olsa, biz bu maçı alırdık"

09.08.2015 - 11:19 | Son Güncellenme:

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Galatasaray'a kaptırdıkları Süper Kupa finalini değerlendirirken Volkan Şen'i takımdaki yerini almaması nedeniyle suçladı.

Bölükbaşı: Volkan Şen olsa, biz bu maçı alırdık

Bölükbaşı, Bursaspor televizyonuna yaptığı değerlendirmede, Galatasaray karşısında iyi oynadıkları halde gol atamadıklarını anlattı. Başkan Bölükbaşı, sonuca gidebilmek için gol atmaktan başka çare olmadığını ifade ederek şöyle dedi: "Geçen sezon hep iyi oynadık. Torku Konyaspor'u yenebilseydik. Bursa'daki Türkiye Kupası maçında 3 topumuz kale direklerinden döndü. Burada da tesadüfü bir golle yenildik. İyi oyun yetmiyor. Ama biz yine iyi oynayacağız. Taraftarlarımızdan camiamızdan özür diliyorum. Geçen sezonu taçlandırma açısından, bu kupayı almamız gerekiyordu. Ama inşallah daha iyi çalışıp, transferler yapıp iyi olacak."

Haberin Devamı

VOLKAN ŞEN'E YÜKLENDİ

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbası, "Şehrine takımına ihanet etmeyeceksin" derken Volkan Şen'i suçladı. Bölükbaşı, şöyle dedi:

"Volkan Şen olsa, biz bu maçı alırdık. Üzgünüm. Yani hep geliyoruz geliyoruz. Olmuyor. Biz büyük takım değiliz. Ama olacağız. Onun yolundayız. İnşallah bunu herkes görecek. Golleri atmalıydık. Topun 'sizi sevmesi' gerekiyor. Galatasaray bu yıl çok şanslıydı. Şampiyon olarak düşünülmüyordu şampiyon oldu. Kupada da aynı şekilde. Şans. Tabii oynadılar kazandılar. Tebrik ediyorum. O şansın üçte biri bizde olsaydı biz kupa alırdık. Bundan yılmayacağız. Biz çok kupalar alacağız. Sezonun son kupası için taraftarımdan özür diliyorum."

ALTEPE: DENK VE GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Haberin Devamı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Bölükbaşı ise maç sonu yaptığı değerlendirmede, şu görüşleri dile getirdi:

"Sezon yeni başlayacağı için takımlar tam hazır olamıyor. Galatasaray 1 fırsat yakaladı bunu değerlendirdi. Bursaspor çok pozisyon bulmasına karşın bunları değerlendiremedi. Sonuçta güzel bir maç ve mücadele oldu. Bursaspor ile Galatasaray arasında denk bir maç oldu. Yenileri izledik. Yeni sezon kalecimiz mutlu etti. Sivok, Erdem, Advincula, Jorquera iyi oynadılar. Bizde yenebilirdik. Bursaspor ikinci yarı maçı alabilirdi. İyi bir sezon olacak. Bursaspor, Necid ve diğerlerinin katılmasıyla güçlü bir takıma sahip olduğunu herkese gösterecektir."

Yazarlar