Trabzonspor Bordo-Mavililerden imza şov!

Bordo-Mavililerden imza şov!

04.08.2016 - 19:25 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü, orta saha oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi ile 4 yıllık anlaşma sağlarken, FC Dallas'ta forma giyen Fabian Castillo'yu kiraladığını açıkladı.

Bordo-Mavililerden imza şov

Trabzonspor Kulübü, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lazio'nun orta alan oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen bildiride, "Profesyonel futbolcu Ogenyi Eddy Onazi’nin, Kulübümüze transferi konusunda oyuncu ve SS Lazio ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; SS Lazio kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3 milyon 500 bin Euro ödenecektir. Profesyonel futbolcu Ogenyi Eddy Onazi ile 2019-20 futbol sezonu sonuna kadar (4 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; her bir futbol sezonu için 1 milyon Euro garanti ücret ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor, FC Dallas'ta forma giyen Fabian Castillo'yu kiraladığını açıkladı.
Bordo-mavili kulüp, üst üste transfer açıklaması yapmaya devam ediyor. Trabzonspor, Onazi transferinden sonra Kolombiyalı golcü Castillo’yu da Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Bordo-mavililer, 3 milyon Dolar kiralama bedeli öderken, 7 Ocak’a kadar 1 milyon Dolar daha ödemesi halinde oyuncunun bonservisini de alabileceğini açıkladı.
Bordo-mavili kulübün KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Fabian Andres Castillo Sanchez'in, satın alma opsiyonlu olarak, şirketimize geçici transferi konusunda oyuncu ve Major League Soccer ile anlaşmaya varılmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre;
Major League Soccer'a geçici transfer bedeli olarak 3 milyon Dolar peşin olarak ödenmiş olup, şirketimiz, 1 milyon Dolar daha ilave bedel ödeyerek oyuncunun şirketimize kesin olarak transfer hakkına sahip olmuştur. Şirketimiz belirtilen opsiyon hakkını 07.01.2017 tarihine kadar kullanmak zorundadır."
Muharrem Usta: "Castillo transferi tam bir sinir harbiydi"
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Castillo transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Castillo transferi tam bir sinir harbiydi. Son ana kadar oyuncuyla birlikte her türlü risk alınarak ancak bitirildi" dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabından Castillo transferi ile ilgili detayları paylaştı. Usta, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Castillo transferi tam bir sinir harbiydi. Son ana kadar oyuncuyla birlikte her türlü risk alınarak ancak bitirildi. Önce bonservis fiyatını yükselttiler. Ancak yükseltilen fiyat farkı Castillo'nun yıllık fiyat indirimiyle halledildi. Sonra bir sürü sıkıntı ve sonunda 'satmıyoruz' dediler. İşte o andan itibaren ciddi risk alınarak adımlar atıldı. Sonuç mu; Hayırlı olsun" dedi.
Bordo-mavili kulüp, Kolombiyalı golcü Castillo için 3 milyon Dolar kiralama bedeli öderken, 7 Ocak’a kadar 1 milyon Dolar daha ödemesi halinde oyuncunun bonservisini de alabileceğini açıklamıştı.

Yazarlar