Galatasaray BU YIL FARKLI ŞAMPİYON OLURUZ

BU YIL FARKLI ŞAMPİYON OLURUZ

04.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, iyi bir takıma sahip olduklarına inandığını, 2. devrede çok daha başarılı olacaklarını söyledi. Aysal, yazarımız, TV8’de yayınlanan Telegol programının yapımcısı Serhat Ulueren’e verdiği özel röportajda takım ve yaklaşan F.Bahçe derbisi ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu:

BU YIL FARKLI ŞAMPİYON OLURUZ

‘DAVETİYEYE GEREK YOK’
“HOCA arayış içinde. Rotasyonlara bakıyorum falan o da bir arayış içinde. Özellikle Avrupa’daki Braga maçından sonra gruptan çıkma olayımızı tescil etmemiz lazım. Birinci önceliğimiz bu. Bu biraz dikkatleri ve konsantrasyonu dağıtıyor. O yüzden biraz hak veriyorum hocaya.
ÖNCELİKLER konsantrasyonu bozuyor. Avrupa’daki durumumuz belli olduktan sonra devam mı edeceğiz, hoşçakal mı diyeceğiz, tam netleşsin. 2. dönemde tahmin ediyorum takım çok iyi neticeler alacak. Ben farklı olarak bu sene şampiyon olacağımızı tahmin ediyorum.
F.BAHÇE derbisi öncesi sular ısınır, her zaman bu olur. Ama önemli olan dostane, Türk sporuna yakışan bir ilişkinin devam etmesi ve güzel bir maç olması. İki takımda büyük bir özveriyle başarıyı yakalamaya çalışacak. Sonucu tahmin etmek de mümkün değil. Biz gecikmiş olan bir dostluğun kazanmasını temenni ediyoruz.
F.Bahçe kulüp başkanına bizim davetiye göndermemiz bence çok sıkıntı yaratır. Çünkü başkanın zaten hakkı buraya gelmek. Davetiyeye ihtiyacı yok. Ama gerekirse davetiye de yazar göndeririz. Tüm yöneticilerine göndeririz.

Haberin Devamı

‘AZİZ YILDIRIM GERMEZ’
BEN maçlarda prensip olarak protokolde oturmuyorum. Futbol şubesindeki arkadaşımız Ali Dürüst oturuyor. Ama F.Bahçe Başkanı teşrif ederse biz en iyi şekilde ağırlayacağız. En iyi yerde oturacak. Ben de kendisinin yanında oturmasam dahi karşılayan ekip arasında olacağım.
AZİZ Yıldırım’ın maça gelmesinin ortamı gereceğini hiç düşünmüyorum. Tribünleri yüzde 100 kontrol edebilmiş değiliz. Yani ne başkan ne de ben kendi tribünlerini kontrol edebiliyor. Ancak G.Saray için taraftarın son 2 senede sergilediği duruş beni fazla endişeye düşürmüyor.”

Aysal ailesi’nin mutluluk tablosu

AİLE hayatını kameraların önünde yaşamaktan uzak duran G.Saray Başkanı Ünal Aysal evinin kapılarını yazarımız, Telegol programının yapımcısı Serhat Uluren’e açtı. Aysal, Yunanlı eşi Fani Hanım ve 8 aylık kızları Alin ile ilk kez objektiflerin önüne geçti. Sarı-kırmızılıların başkanı, G.Saray ve derbi hakkında önemli açıklamalar yaparken, minik Alin röportaj boyunca babasına eşlik etti.

Haberin Devamı

‘Terim’e yapılan nankörlük’

“FATİH hocanın karnesi bence çok iyi. Hocaya getirilen kritikleri ayıplıyorum. Nankörlükle niteleyebilirim. Hoca çok zor bir dönemden iyi bir yere getirdi G.Saray futbolunu. 2. dönemde Fatih hoca farkını herkes görecektir.
TERİM’DE agresiflik hissetmiyorum, geçmişine baktığınız vakit daha dinamik yapıya sahip bir insan. Yaşının ve tecrübenin getirmiş olduğu olgunlukla daha babacan bir duruş sergilediğini izliyorum. Bence kameralar görmek istediklerini çekiyorlar.
Sporda bu olabilir. Gençleri çalıştırıyorsunuz. Onlarla çalışırken değişik lisanları kullanmanız gerekebilir. Bu vücut lisanı olur. Bazen başka şekilde oluyor ama bir aile içindeki baba-evlat arasındaki ilişki olarak görmek lazım. Aralarındaki hukuku kimse sorgulamamalıdır.”

‘Amrabat’ta ben ısrar ettim’

“FATİH hoca maddi anlamda bizi sarsacak bir istekte bulunmadı. Bizden istediği bütün transferler dışında istemedikleri de oldu. Mesela Amrabat konusunda ısrarlı olmadı Fatih hoca. Ben ısrarcı oldum. Geçen sene Muslera’da çok ısrarlı olmuştum, bu sene Amrabat’ta. Ama diğer hocanın istediği bütün oyuncuları da aldık. Hocamız çok fazla oyuncu istemedi bu sene.

Haberin Devamı

‘MELO’DA HATA YOK’
MELO’NUN kiralık olarak alınması kesinlikle hata değildi. en doğru olan yapıldı. Melo faydalı bir oyuncu. Ama çok da pahalı bir oyuncu. 1 senelik maliyeti şu anda katlanılabilir bir maliyettir.
AMA uzun süreli kontratta bütçemizde olmayan bir rakam vardı. Onun için en doğru tercih yapılmıştır Melo konusunda.”

‘Yer6 büyük talihsizlik’

“DOST kulübün kanalında yapılan bu programı tek kelimeyle talihsizlik olarak görüyorum. Değerlendirmesini de o kulübün yönetimine bırakıyorum.
İzleyemedim ama aldım haberini. O değerlendirmeyi ben yapmayayım.Bu konuda hepimiz kendi evimizin önünü temizlersek tertemiz bir sokağımız olur. Bütün kulüp yöneticilerinin kendilerine düşen görevi aynı sorumlulukla yapacaklarına inanıyorum.”