Denizlispor Bülent Uygun: "Hakem Mete Kalkavan'ın koşacak hali yoktu"

Bülent Uygun: "Hakem Mete Kalkavan'ın koşacak hali yoktu"

20.06.2020 - 23:24 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'a 5-1 mağlup olan Denizlispor'da teknik direktör Bülent Uygun hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

Beşiktaş'a 5-1 mağlup olan Denizlispor'da teknik direktör Bülent Uygun maç sonu açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

"Beşiktaş'ı tebrik ederim. Beşiktaş belki de bu sezon en güzel gollerini attı. Sağ olsun Mete Kalkavan da bütün takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Pozisyonları uzaktan izledi, koşacak hali yoktu. Son zamanlarda gördüğüm en kötü hakem yönetimi."

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı tebrik ettiğini söyledi.  Uygun, şöyle konuştu: 

"Maçta 1-1 beraberliği bulana kadar iyi performans sergiledik. Hatta ikinci golü atma şansını da yakaladık. Fakat fırsatları değerlendiremediğimiz andan itibaren, hakem de bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı. Maalesef koşacak hali yoktu. Olayları uzaktan takip ettiği için pozisyonları göremedi. Aleyhimize kullanılan takdir haklarının dönüşünde yediğimiz golle, takım olarak demoralize olduk. Önemli isimlerin takımdan ayrılmış olması, bazı önemli futbolcularımızın sakat olması, Beşiktaş gibi güçlü bir ekibe karşı eksiklerimizden dolayı istediğimiz sonucu alamadık. Önümüzdeki Çaykur Rizespor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, oradan puanlarla dönerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz."

Haberin Devamı

 

 

Juninho'nun Serbest Vuruştan Marsilya'ya Attığı Çarpıcı Gol

Yazarlar