Adana Demirspor Burak Yılmaz için Süper Lig'den bomba iddia! Görüşmeler başladı

Burak Yılmaz için Süper Lig'den bomba iddia! Görüşmeler başladı

29.04.2022 - 10:17 | Son Güncellenme:

Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz’ın gelecek takımına atacağı imza futbol kariyerinin son imzası olacak. Fransız kulübünden ayrılmaya hazırlanan yıldız golcünün yeni takımı için Süper Lig'den bomba bir iddia ortaya atıldı.

Burak Yılmaz için Süper Ligden bomba iddia Görüşmeler başladı

Temmuz ayında 37 yaşına girecek olan Burak Yılmaz, kariyerinin son imzasını atıyor. Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz için bomba bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz 34 yaşında transfer olduğu Lille'de tarihi bir Fransa şampiyonluğu yaşamıştı. Yıldız golcü, müthiş bir başarıyla elde edilen şampiyonlukta gösterdiği inanılmaz performansla en büyük katkılardan birini sağlamıştı.

BURAK YILMAZ'IN LILLE KARNESİ

Fransız ekibiyle toplam 68 maça çıkan Burak Yılmaz 25 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli forvetin güncel piyasa değeri 2,3 milyon euro.

Burak Yılmaz için Süper Ligden bomba iddia Görüşmeler başladı

ADANA DEMİRSPOR TRANSFER ŞOVA HAZIRLANIYOR

Vincenzo Montella yönetiminde Süper Lig ’de başarılı bir sezonu geride bırakmak üzere olan Adana Demirspor, transfer döneminde yine adından fazlasıyla söz ettirecek gibi duruyor.

BURAK YILMAZ GÜNDEMDE

Fanatik'in haberine göre; Şimşekler, bir süre önce Lille’de sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz’ı gündemine almıştı. Yönetim yıldız golcüyü takıma kazandırmayı çok istiyor. 37 yaşındaki golcü de daha önce Adana Demirspor’da forma giyebileceğini, taraftarından her zaman etkilendiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz için Süper Ligden bomba iddia Görüşmeler başladı

MENAJERİYLE İLK TEMAS KURULDU

Adana Demirspor, Fransa’da kontratı bitecek olan ve kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanan Burak Yılmaz’ın menajerine kulübün ilgisini iletti. Tarafların kısa sürede işi sonuçlandırmak adına bir araya gelmesi bekleniyor.

INTER MIAMI İDDİASI

Burak Yılmaz'ın geçtiğimiz aylarda David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile anlaşmak üzere olduğu belirtilmiş, 36 yaşındaki golcünün ABD'den ev bakmaya başladığı da iddia edilmişti. Henüz bu konuda bir gelişme yaşanmazken yıldız golcünün önceliğini Türkiye olması bekleniyor

Burak Yılmaz için Süper Ligden bomba iddia Görüşmeler başladı

ERTAÇ 2 YILLIK GELİYOR

Adana Demirspor’da kaleci transferi de tamam. Güney ekibi, bir süredir adı takımla anılan Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ertaç Özbir’le her konuda anlaştı. Süper Lig’e veda eden kulübünden ayrılan Ertaç’ın sezonun resmen tamamlanmasının ardından Adana Demirspor’un ilk transferi olarak duyurulması bekleniyor. Ertaç’la iki yıllık sözleşme imzalanacak.