05.11.2025 - 10:23 | Son Güncellenme:
Spor Servisi
Galatasaray bu gece Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Ajax ile karşılaşacak. Sarı-kırmızlı ekipte ise gözler Victor Osimhen'e çevrildi. Golcü futbolcu ise gözünü yeni rekorlara dikti.
Victor Osimhen, son oynanan Bodo/Glimt maçında rakip ağları 2 kez sarsmıştı.
REKOR GECESİ
Osimhen, ilk golüyle iki rekoru birden kırdı. Yıldız futbolcunun bu golü, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi tarihinde attığı en erken gol oldu.
Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı üst üste 7. Avrupa maçında da ağları havalandırarak daha önce Burak Yılmaz'a ait olan üst üste 6 Avrupa maçında gol atma rekorunu geride bıraktı.
YENİ HEDEFİ EN GOLCÜ OLMAK
Avrupa'da 7 maç üst üste gol atarak 6 maçlık seriye sahip Burak Yılmaz'ı geride bırakan Victor Osimhen, sarı-kırmızılı formayla Avrupa kupalarında 9 gole ulaştı. 12 golle Baros'un zirvede olduğu listede şu an 6. sırada yer alan Nijeryalı yıldız, 1 gol atarsa Kewell'ı, 2 gol kaydederse Hagi ve Jardel'i yakalayacak. Osimhen, Ajax karşısında hocası Okan Buruk'un en güvendiği isim.
