BursaSpor Bursaspor, kuvvet ve çabukluk çalıştı

Bursaspor, kuvvet ve çabukluk çalıştı

05.08.2016 - 12:20 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabına dün başlayan Bursaspor, sabah güç ve çabukluk geliştirici bir antrenman yaptı.

Bursaspor, kuvvet ve çabukluk çalıştı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun saha içerisinde yaptığı kısa konuşmanın ardından yeşil beyazlı futbolcular 7 istasyondan oluşan güç ve çabukluk geliştirici bir çalışma yaptı. Bursasporlu futbolcular istasyonları tamamladıklarında ayakta duracak güçleri kalmadı.

Haberin Devamı

Bursasporlu futbolcular, 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde taktik içerikli bir çalışma gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılar akşam üzeri basına kapalı olarak taktik çalışma yapacak.

ÜÇ EKSİK VAR

Yeşil beyazlıların, bugün yapılan sabah çalışmasına tedavileri süren Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir ile gribal enfeksiyon geçiren Sercan Yıldırım katılmadı. Bu arada transfer görüşmeleri için izin verilen Macar oyuncu Balasz Dzsudzak sabah çalışmasında da yoktu. Kulüp yetkilileri bu oyuncunun durumunun bu hafta sonuna kadar çözüleceğini belirttiler.

BÜNYAMİN'İN SAÇLARINI KESTİLER

Bursaspor U 21 takımından bu sezon A kadroya dahil edilen Bünyamin Kasal, dünkü çalışma sonrası saçlarından oldu. Takımın en uzun saçlı oyuncusu olan Bünyamin, dün yapılan çalışma sonrası Erdem Özgenç arkadaşlarıyla birlikte genç oyuncunun saçlarını sıfıra vurdu.

Haberin Devamı

12 AĞUSTOS'TA TRABZONSPORLA HAZIRLIK MAÇI

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını 7 Ağustos Pazar günü deplasmanda Bandırmaspor ile oynayacak olan Bursaspor, 12 Ağustos'ta İstanbul'da Olimpiyat Stadı veya Başakşehir Stadı'nda Trabzonspor'lu hazırlık maçı oynayacak.

Yazarlar