Skorer Büyük ihtimalle Luxemburgo !..

Büyük ihtimalle Luxemburgo !..

10.06.2008 - 17:55 | Son Güncellenme:

.

Büyük ihtimalle Luxemburgo ..



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Yeni hocamız gelecek hafta İstanbul'a gelip imza atacak" sözlerinin ardından gözler Luxemburgo'ya çevrildi.
Lig TV'nin habernine göre ilk tercihi Scolari olan, Scolari'nin olmaması durumunda Luxemburgo'ya yönelmeyi kararlaştıran sarı lacivertlilerin 2. tercihte karar kıldığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Alex ve Maldonado'nun eski hocası Luxemburgo ile temaslarını sıklaştırdıkları ve Brezilyalı hoca ile hemen hemen her konuda anlaşma sagladıkları ögrenildi.

Brezilya takımlarından Palmeiras'ı çalıştıran tecrübeli teknik adamın eski oyuncularının ve bir çok Brezilya futbolcunun sarı lacivertli takımdan olmasından dolayı Fenerbahçe yönetimin teklifine sıcak baktıgı belirlendi.

Yönetimin ayrıca Luxemburgo ile her konuda anlaşma sağlamasına ragmen Portekiz Milli Takımını çalıştıran Luis Felipe Scolari ile de temaslarına devam ettikleri belirtildi. Ancak Aziz Yıldırım "Yeni hocamıza İstanbul'da gelecek hafta imza attıracağız" şeklindeki açıklaması, bu ismin Scolari olma ihtimalini oldukça azaltıyor.