AntalyaSpor Çalımbay: 2 oyuncu alacağız

Çalımbay: 2 oyuncu alacağız

03.07.2017 - 13:22 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "transferlere çok dikkat etmemiz gerekiyor. 2 tane daha oyuncu alarak transferi kapatacağız" dedi.

Çalımbay: 2 oyuncu alacağız

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girdikten sonra ilk antrenmanını yaptı.

Sabah otelin yanında bulunan ormanlık alanda ilk antrenmana çıkan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından göl kenarında koşu yaptı. Kırmızı beyazlı takımın yeni transferleri Jeremy Menez, Aydın Karabulut, Maicon Marques ve Musa Nizam da takımla birlikte antrenmana çıktı.

Antalyaspor, 13 gün sürecek Gerede kampında kondisyon ağırlıklı çalışma yapacak.

ÇALIMBAY: 2 OYUNCU ALACAĞIZ

Haberin Devamı

Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezona güçlü şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi. Rıza Çalımbay, takımına yaptırdığı antrenmanın bitiminde şöyle konuştu: "İki haftalık kampı bir maç oynayarak tamamlayacağız. Fizik kondisyon ağırlıklı bir ilk etap kampı geçireceğiz. Avusturya'daki ikinci etap kampında üç hazırlık maçı oynayacağız. İyi bir kamp dönemi geçirerek lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Tüm takımlar yeni tranferslerle birlikte güçlü bir şekilde hazırlanıyorlar. Bizim de bu çalışmaları mükemmel şekilde bitirmemiz gerekiyor. Yeni sezonda da hedefimiz geçen sezonki istikrarı devam ettirmek. Transferlere çok dikkat etmemiz gerekiyor. 2 tane daha oyuncu alarak transferi kapatacağız."

Yazarlar