19.09.2025 - 15:33 | Son Güncellenme:
UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçlarında Galatasaray, deplasmanda Eintracht Frankfurt'a 5-1 mağlup oldu.
'SUS' İŞARETİ YAPTI
Eintracht Frankfurt forması giyen milli futbolcu Can Uzun takımının ikinci golüne imza atan isimdi. Can Uzun golünün ardından tribünlere 'sus' işareti yapmasıyla gündeme geldi.

'GALATASARAY'A YÖNELİK DEĞİLDİ'
Maçın ardından gol sevinciyle ilgili açıklama yapan Can Uzun, 'Yaptığım gol sevinci Galatasaray'a veya taraftarlara yönelik değildi, sadece golümün spontane bir duygusal kutlamasıydı.'

'ASLA SAYGISIZLIK YAPMAM'
'Kendi vatandaşlarıma veya ülkemin bir kulübüne karşı asla saygısızlık yapmam. Umarım herkes bunun farkındadır.' ifadelerini kullandı.
ALMANYA'NIN CAN UZUN PİŞMANLIĞI
Frankfurt-Galatasaray maçını tribünden izleyen Almanya Futbol Federasyonu Futbol Direktörü Rudi Völler, Can Uzun'u Almanya'ya kazandıramamış olmanın üzüntüsünü bir kez daha yaşadı.

Bild'de yer alan haberde geçen ifadeler şu şekilde;
"Ebeveynlerinin memleketi olan Türkiye'yi seçen Can, henüz orada da milli takımda düzenli bir rol bulmuş değil. Ancak Almanya'ya dönmesi artık mümkün değil. Völler'e göre, yaratıcılığı ve yeteneğiyle Can, Almanya Milli Takımı için büyük bir kazanç olabilirdi. Hatta Leroy Sane'den bile çok daha fazla katkı sağlayacağına inanıyor."