Beşiktaş Caner Erkin: Neden milli takım'da yokum bilmiyorum

Caner Erkin: Neden milli takım'da yokum bilmiyorum

09.01.2020 - 13:41 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Caner Erkin Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Milli takım konusunu değerlendiren Caner, "Son zamanlarda Şenol hoca beni çağırmadı takıma. Neden kadroda olmadığımı da bilmiyorum. Kendisiyle de konuşmadık" dedi.

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Caner Erkin Trt Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Caner'in açıklamaları şöyle:

Şampiyon olmak istiyorsak ilk yarıdaki performansın üstüne çıkmak zorundayız.

Mevki önemli değil. Ben sahada olayım yeterli. Bazen hocayla da konuşuyoruz, kupa olsun hazırlık maçı olsun ben sahada olmak istiyorum.

Çocukken forvettim. Sonra sol açık oynadım. Türk futbolunda zaten sol bek eksikliği hep vardı. Sonra bek pozisyonuna geçtim. Bek pozisyonunda rahatım. Bekten daha rahat oyun kuruyorum. Açıkta da ekstra iyi maçlar oynadım. Benim için fazla bir anlam ifade etmiyor.

"Psikologlardan yardım alıyorum"

Sahadaki agresifliğim için psikologlardan yardım alıyorum. Haksızlığa gelemiyorum ben ya. Takıma, takım arkadaşıma haksızlık yapılınca tutamıyorum kendimi. Beni herkes eleştirebilir. Benim öyle bir sıkıntım yok. Ben kendime de özeleştiri yapabilirim. Ben pozisyonumdan dolayı her zaman konuşmayı ve uyarmayı seviyorum ayrıca bu benim karakterim. Ben agresifliğimi bıraktığım an futbolu bırakırım.

Haberin Devamı

 "Milli takım'da neden olmadığımı bilmiyorum"

Her zaman milli takım'da olmak istiyorum. Son zamanlarda Şenol hoca beni çağırmadı takıma. Neden kadroda olmadığımı da bilmiyorum. Kendisiyle de konuşmadık. Geçen bir açıklama yaptı kendisi, sorunlarını çözmesi gerekir tarzında. Saha içinde hiç problem yoktu aramızda. Beni arayabilir, konuşabilir. Çözemedim. Sonuçta takımın hocası o, çağıracak olan da. Bekliyorum ben her zaman hazırım.

-Sözleşme konusunda başkanımızla konuşuyoruz. Bir sıkıntı yaşanmaz bence. Bu aralar konuşulacaktır. Detay konuşmadık. İlerleyen zamanlarda bilgilendiririz.

Esprili cevap: İçlerinde kalırsan seni yutarlar

Galatasaray maçında benim de yardımımla Umut Nayir'in golü vardı. Kendisine rakip savunmanın çok güçlü olduğunu ve 'İçlerinde kalırsan seni yutarlar' demiştim.