Beşiktaş Caner Erkin'den nafaka açıklaması

Caner Erkin'den nafaka açıklaması

04.03.2019 - 19:27 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oğlu Çınar için eski eşi Asena Atalay'ın 50 bin TL nafaka istemesi üzerine bir açıklama yayınladı.

Caner Erkinden nafaka açıklaması

Caner'in yaptığı açıklama şöyle:

Haberin Devamı

Eski eşimle boşandığım ilk günden bu yanan oğlum Çınar'ın iyiliği için hep sustum. Ancak suskunluğum çocuğuma olan sevgimden kaynaklandığını anlamayan insanlar tarafından ben sustukça hakkımda kamuoyunda ve sevenlerim nezdinde gerçek dışı bir algı yaratılmaya çalışıldığı üzülerek görüyorum. O nedenle son kez bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.

Oğlum Çınar'ın doğduğu günden bu yana tüm masraflarını karşıladım ve karşılamaya da devam ediyorum. Oğlumdan hiçbir zaman hiçbir şeyi esirgemedim. Ben boşandığım hanımefendinin tüm ailesine sahip çıktım.

Bugün sahip oldukları maddi manevi her şeyi bana borçlu olduklarını çok iyi bilmesine rağmen tarafıma dava açarak Çınar için 50.00 TL nafaka isteyen tarafça daha fazla manipüle edilmek istemiyorum. 7 yaşında bir çocuk için ayda 50.00 TL nafakanın neden ve esasen kimin için istendiğinin takdirini sizlere bırakıyorum. Bahsi geçen hanımefendiye aylık 10.00 TL nafaka ödemeye halen devam ediyorum. Genç ve sağlıklı bir insan olarak çalışıp üreterek para kazanmasını kendisine tavsiye ediyorum ve beni artık rahat bırakmasını umut ediyorum. Hiç kimse oğlumu kullanarak benden haksız menfaat elde etmeye çalışmasın.

Haberin Devamı

Saygılarımla

Caner Erkin

Yazarlar